I na koniec zdobywanie pamiątek z wycieczki do zabrania do swoich ogrodów.Z obydwu ogrodów mamy takie pamiątki
Złapałam 16-latkę na paleniu papierosa , dostanie co sie jej należy nastepnym razem.
Dziekuje Wam serdecznie , wiem że zrobiliśmy w obydwu przypadkach trochę kłopotu , tym bardziej dzięki. Buziaki .
Ale przepisu nie masz? Ja go muszę opatentowacWłasciwie to kto inny powinien ale kto pierwszy ten lepszyPozdrówka Tengel.Miło było Cię poznac w Pęchcinie.
Ja równiez się ciesze, też uważam ze warto je przesadzic w razie kłopotów, a gdzie natępna wycieczka? Mamy plany na Rzeszów i okolice Łodzi ale ostatni wyjazd urodził się w ostatniej chwili więc kto wie????????????
Ja od Alinki mam tez trawkę owies srebrny piękny a od Konrada nachyłek bordowy , myslałam ze to kosmos czekoladowy , śliczny .Od kosmosu lepszy na mój paskudny zimowy klimat.
wiem ze Cie tym porównaniem nieco postarzyłam ale mlodziez lubi jak ja za starsza brac.Buziaki.Pilnuj sie Alinki , ona Ci poradzi jak bez błędów najkrótsza droga do pięknego ogrodu dojsc.