Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 11:16, 17 lip 2015

Wgłębnik z ławeczkami w cieniu drzew.

popcorn 11:20, 17 lip 2015

jakie zdjęcia! i jakie wrażenia! i jaki trawnik u Kondzia!
Bogdzia 11:21, 17 lip 2015

a tu juz my.

I na koniec zdobywanie pamiątek z wycieczki do zabrania do swoich ogrodów.Z obydwu ogrodów mamy takie pamiątki
Złapałam 16-latkę na paleniu papierosa , dostanie co sie jej należy nastepnym razem.

Dziekuje Wam serdecznie , wiem że zrobiliśmy w obydwu przypadkach trochę kłopotu , tym bardziej dzięki. Buziaki .
Bogdzia 11:21, 17 lip 2015

popcorn napisał(a)
jakie zdjęcia! i jakie wrażenia! i jaki trawnik u Kondzia!

Same zachwyty tylko na podstawie zdjec a w realu umiesz sobie wyobrazic?????????????
Bogdzia 11:23, 17 lip 2015

tengel27 napisał(a)

O tak, sernik to mistrzostwo świata. Też miałem okazję posmakować.

Ale przepisu nie masz? Ja go muszę opatentowacWłasciwie to kto inny powinien ale kto pierwszy ten lepszyPozdrówka Tengel.Miło było Cię poznac w Pęchcinie.
popcorn 11:24, 17 lip 2015

no nie bardzo zazdroszczę wyjazdu od Alinki mam rozplenicę, świetnie rośniea od Kondzia to okrągłe zielone do cienia uciekła nazwa
Bogdzia 11:26, 17 lip 2015

MirellaB napisał(a)
Bogdzia w rozjazdach Gdzie teraz - jaki kierunek?
Pozdrawiam Cię Bogdziu serdecznie i jeszcze dodam, że moje chore rh - już ich tak nie będę nazywała się "biorą" i na chore już nie wyglądają. Ten jeden to szaleje, połamany w trzech miejscach wiosną przez psy pięknie wypuszcza, a ten drugi kiepski jeszcze, ale widać, że też będzie ok.
Dobrze były pielęgnowany dzięki Twoim zaleceniomI teraz kontynuacja.
Rosną w fajnym miejscu, dobrej ziemi - warto było je wiosna wysadzić i przygotować tam im dobre podłoże Podlewane, pielęgnowane - szczęśliwe
A jak ja się cieszę i moja mam też, bo to prezent od rodziców do nowego ogrodu

Ja równiez się ciesze, też uważam ze warto je przesadzic w razie kłopotów, a gdzie natępna wycieczka? Mamy plany na Rzeszów i okolice Łodzi ale ostatni wyjazd urodził się w ostatniej chwili więc kto wie????????????
Bogdzia 11:28, 17 lip 2015

popcorn napisał(a)
no nie bardzo zazdroszczę wyjazdu od Alinki mam rozplenicę, świetnie rośniea od Kondzia to okrągłe zielone do cienia uciekła nazwa

Ja od Alinki mam tez trawkę owies srebrny piękny a od Konrada nachyłek bordowy , myslałam ze to kosmos czekoladowy , śliczny .Od kosmosu lepszy na mój paskudny zimowy klimat.
07_Rene 11:30, 17 lip 2015

Bogdzia napisał(a)
Alinka ja zwykle piekna 16 -latka i Renia jej równieśnica z małym ślicznym chłopczykiem.

Bogdziu, lepiej by tego nikt nie ujął

Tyle razy juz byłam u Aliny i na własne oczy widziałam, a takie zdjęcia ponownie mnie na kolana rzucają dosłownie. Pięknie!

Kondziowy ogród też zachwyca. Twój również.
Na duchu mnie to podnosi, że swoją systematyczną pracą można dojść do takich wspaniałych efektów

Bogdzia 11:34, 17 lip 2015

07_Rene napisał(a)

Bogdziu, lepiej by tego nikt nie ujął

Tyle razy juz byłam u Aliny i na własne oczy widziałam, a takie zdjęcia ponownie mnie na kolana rzucają dosłownie. Pięknie!

Kondziowy ogród też zachwyca. Twój również.
Na duchu mnie to podnosi, że swoją systematyczną pracą można dojść do takich wspaniałych efektów

wiem ze Cie tym porównaniem nieco postarzyłam ale mlodziez lubi jak ja za starsza brac.Buziaki.Pilnuj sie Alinki , ona Ci poradzi jak bez błędów najkrótsza droga do pięknego ogrodu dojsc.