Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Madzenka 22:20, 15 lip 2015

Jeju Bogdziu kolejne plany wyjazdowe? Ależ szalejesz
Bogdzia 22:21, 15 lip 2015

Madzenka napisał(a)
Jeju Bogdziu kolejne plany wyjazdowe? Ależ szalejesz

Jutro jade. Kierowca jest chętny do wyjazdów to trzeba korzystacPozdrówka Madżen.
GorAna 22:28, 15 lip 2015

Bogdziu, widzę, że w prezencie dudka dostałaś
Ja się pochwalę, że gościł dziś w moim ogrodzie Paź Królowej....widocznie był w drodze do Twojego ogrodu....napił się nektaru i poleciał
Pozdrawiam
chelll 23:03, 15 lip 2015

Bogdzia napisał(a)

Moj klomb w srodku ronda nic Ci nie pomoże bo słuzy mi jako przechowalnik roślin których nie mam gdzie posadzic albo są za male (sklepy wysyłkowe) by gdzie indziej posadzic .Na środku jest oczywiscie rododendron a poza nim bałagan.Zdjecia z tamtego roku.

Dziękuję i za to. Te rododendrony u Ciebie, Bogdziu, to jakaś magia Kwitnące olbrzymy! Ja obejrzałam dokładnie swoje. Z siedmiu jeden góra dwa ma pąki... tak mi się zdaje. Daję zdjęcia z prośbą o opinię. Mam trzy odmiany: Nova Zembla, Cunningham,s white oraz Catawbiense Grandiflorum. Jesli mnie pamięc nie myli, ten ostatni ź le posadzony i choruje.
Czy ten na zdjęciu ma pąki?
alinak 23:05, 15 lip 2015

Bogdzia! !!!!!jakie daleko ,jakie daleko.
będę jutro rano dzwonić. dopiero teraz doczytałam. mam tylko nadzieje ze nie na jeden dzień bo od 17,po pracy bardzo a to bardzo zapraszam.
jankosia 00:16, 16 lip 2015

Bogdzia napisał(a)

Jankosiu większej przyjemnosci mi zrobic nie mogłas. Jak ja dawno ich nie widziałam. Cudne sa . Zazdroszczę Ci ich bardzo ale i cieszę sie chociaz u Ciebie są. Cudo prawdziwe.Buziaczki ślę.

A wiesz jak ja się cieszę że nie zdecydowałam się użyć dursbanu? Siedzę sobie teraz z kawką i czystym sumieniem patrząc jak kłują w ziemi i wiem że ich nie potruję Udanego wyjazdu wam życzę, szkoda że nie mogę jechać ale jeszcze będzie mam nadzieję tyle okazji że sobie odbiję Całusy dla was na drogę
paniprzyroda 00:29, 16 lip 2015

I ja "zazdraszczam" wyjazdu na południe Pozdrawiam ekipę wyjazdową
05:12, 16 lip 2015
Bogdziu ...dzięki za instrukcje podlewania ....muszę trochę wiecej im wody lać ....nie motyczkuje korzonków im ...tyle wyczytałam jak kupowalam (magnoliom też nie)...w zasadzie nie trzeba bo chwasty pod nimi nie rosną ...a jesli to pojedyncze które łatwo wyrwać bo własnie jest tam wilgotno ...
Kindzia 08:49, 16 lip 2015

Bogdziu...Kraków??? Ale się rozkulaliście Znaczy się, że przyjdzie czas i na Pszczynę
Ewa777 15:54, 16 lip 2015

Bogdzia napisał(a)

Jutro jedziemy na ogrodowiskowa wycieczke to pogadamy na ten temat, wiem że Krys tam jeździ , może sie i w tym roku wybierze? My mamy zaplanowane tak wiele imprez na ten rok ze nie wiem czy jeszcze jedna sie zmieści ale jutro się zobaczy.Pozdrówka Ewo. Twój avatar wcale sie z Tobą nie kojarzy choc widac ze to Ty ale jakas taka grzeczna jak uczennica młodszych klas a Ty jestes wamp , powabna kobieta.

Bogdziu, rozbawiłaś mnie do łez Twoimi spostrzeżeniami co do mojej osoby Wydawało mi się, że na spotkaniu też byłam grzeczna, ale może się mylę