Bogdziu, widzę, że w prezencie dudka dostałaś
Ja się pochwalę, że gościł dziś w moim ogrodzie Paź Królowej....widocznie był w drodze do Twojego ogrodu....napił się nektaru i poleciał
Pozdrawiam
Dziękuję i za to. Te rododendrony u Ciebie, Bogdziu, to jakaś magia Kwitnące olbrzymy! Ja obejrzałam dokładnie swoje. Z siedmiu jeden góra dwa ma pąki... tak mi się zdaje. Daję zdjęcia z prośbą o opinię. Mam trzy odmiany: Nova Zembla, Cunningham,s white oraz Catawbiense Grandiflorum. Jesli mnie pamięc nie myli, ten ostatni ź le posadzony i choruje.
Czy ten na zdjęciu ma pąki?
Bogdzia! !!!!!jakie daleko ,jakie daleko.
będę jutro rano dzwonić. dopiero teraz doczytałam. mam tylko nadzieje ze nie na jeden dzień bo od 17,po pracy bardzo a to bardzo zapraszam.
A wiesz jak ja się cieszę że nie zdecydowałam się użyć dursbanu? Siedzę sobie teraz z kawką i czystym sumieniem patrząc jak kłują w ziemi i wiem że ich nie potruję Udanego wyjazdu wam życzę, szkoda że nie mogę jechać ale jeszcze będzie mam nadzieję tyle okazji że sobie odbiję Całusy dla was na drogę
Bogdziu ...dzięki za instrukcje podlewania ....muszę trochę wiecej im wody lać ....nie motyczkuje korzonków im ...tyle wyczytałam jak kupowalam (magnoliom też nie)...w zasadzie nie trzeba bo chwasty pod nimi nie rosną ...a jesli to pojedyncze które łatwo wyrwać bo własnie jest tam wilgotno ...