Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Kondzio 22:19, 17 lip 2015

zbigniew_gazda napisał(a)
Bogdziu wielkie dzięki za relację. W Alinki pięknym ogrodzie byłem ale Kondziowy to dopiero teraz wiem jak wygląda.
Można go też zobaczyć na żywo jeśli chcesz
Katkak 22:34, 17 lip 2015

Bogdziu, ale fajnie że byłaś na takich fajnym wypadzie w niesamowitych ogrodach. Obydwa piękne i obydwa tak różne. Ale jak pomyślę, że byłaś już tak blisko...
Luki 22:39, 17 lip 2015

Bogdziu, ale się z Ciebie podróżniczka zrobiła

Ogród Kondzia zasługuje na prawdę na coś w postaci gwizdki michelin, stworzyli prawdziwą perełkę No i przy okazji zaliczyliście jeszcze Alinki ogród. Dobrze Wam tak
Miałem jutro jechać podziwiać pola liliowców, ale nie mam jutro samochodu i nici z wyjazdu... a miało być tak pięknie.
monteverde 23:03, 17 lip 2015

Bogdziu dzięki za relację z ogrodu Kondzia i Alinki oba ogrody piękne, a każdy na swój sposób
alinak 23:38, 17 lip 2015

Bożenka w ucho dostanie za tego papierosa .....
ech....
gdyby tak więcej czasu było..... musimy to Bożenka powtórzyć.
Margarete 00:40, 18 lip 2015

I pomyśleć że niewiele brakowało a i ja zabrałabym eis na ta wycieczkę z Wami........nie żałuję że nie pojechałam, bo moje wnuki są dal mnie bardzo ważne i na mnie czekały, a ja stęskniona jechałam do nich z wielką radością, ale widoków jakie obejrzeliście w obu ogrodach, wrażeń i emocji...no i tego sernika....oraz jak słyszałam.. pysznych pomidorków z bryndzą...mniam, mniam...to Wam zazdroszczę.
Może kiedyś powtórzymy razem tę trase.......nie mów że bys nie pojechała tam kolejny raz......
Bogdzia 11:24, 18 lip 2015

mala napisał(a)
Ooooo proszę... a ja oglądając wątek Kondzia zastanawiałam sie po jakiego czorta komuś w ogrodzie drzwi i teraz już wiem

Ja też miałam wątpliwosci czy to dobry pomysł bo z niczym mi się nie kojarzyło tzn z jakims celem ale jak zobaczyłam na zywo to wiem ze pomysł świetny i niespotykany a to też sie liczy.
Bogdzia 11:26, 18 lip 2015

zbigniew_gazda napisał(a)
Bogdziu wielkie dzięki za relację. W Alinki pięknym ogrodzie byłem ale Kondziowy to dopiero teraz wiem jak wygląda.

Myśle ze wiele osób nie pojęło celowosci wprowadzenia tych drzwi . W dodatku jak sa pokazane na zdjeciach to wydaje sie ze to ciągle te same. Nawet sie zastanawiałam czy nie przekleic mojej relacji do wątku Konrada zeby wszyscy niezorientowani zaczeli miec pojecie jak to wygląda ale nie wiem co na to Konrad wiec siedze cicho.
Bogdzia 11:27, 18 lip 2015

Kondzio napisał(a)
Można go też zobaczyć na żywo jeśli chcesz

Zbyszku zaproszenie juz masz.
Bogdzia 11:30, 18 lip 2015

Katkak napisał(a)
Bogdziu, ale fajnie że byłaś na takich fajnym wypadzie w niesamowitych ogrodach. Obydwa piękne i obydwa tak różne. Ale jak pomyślę, że byłaś już tak blisko...

Kasiu nic straconego , grupa łódzka nabrała rozpędu i kto wie czy wszystkich ogrodów nie zwizytujemy Bedą pewnie i takie gdzie nas nie bedą chcieli choc my fajne dziewczynki jesteśmy i jednego fajnego chłopaka tez mamy ale teraz się urlopuje.Zajrzymy kiedys i do Ciebie.Buziaki.