Dzieki Tobie spojrzałam innymi oczami na ogród Kondzia. Na Kondzia foch, ze nie pokazał ogrodów pokojowych tak jak Ty to zrobiłas.
Alinkę bic po pupie za papierosy - popieram
Zazdroszczę tych wycieczek ogrodowiskowych. Ja jakoś latem nie mam ochoty ruszać sie z domu......
Miło oglądac piekne ogrody i rozmawiac z fajnymi ludźmi wiec korzystam ile mogę. Wniosków nie mam , juz w moim ogrodzie nic zmienic sie nie da bo krzaki za stare, nawet wykopac je byłoby za trudno. Cieszę sie innymi ogrodami wcale nie mniej niz swoim a moze nawet więcej bo robic w nich nie muszę a piękno dla mnie jest.Pozdrówka Mirus, moze i do Ciebie kiedys zajrzymy
Widzę ze wiele osób jest zaskoczonych ogrodem Konrada. Ja też byłam . Mimo wielu zdjec dokładnie oglądanych inaczej go sobie wyobrazałam a przede wszystkim nie widziałam celu w instalacji tych drzwi a ten pomysł teraz bardzo mi się spodobał. Pięc całkiem róznych ogrodów nie tak łatwo połączyc w spójna całośc a te drzwi to zrobiły świetnie.No i Konrad pisze ze nigdy nie liczył tych pokoi wiec nie ma to jak wpuścic obcych ludzi to od razu Ci majatek podliczaTo oczywiście zart to majątku nie liczyłysmy tylko te pokojei to tylko chyba ja taka dociekliwa byłam