Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

chelll 21:22, 30 sie 2015

W ładnym ogrodzie lubię wszystko I trawki, i kwiaty, i ptaki, których i u mnie nie brakuje, ale takeigo hostelu nie mają A poza tym szukam motywacji, żeby co dzień podlewać ogród. Skoro Wy macie siłę, to i ja dam radę, choć już miałam chwile zwątpienia.
Pozdrawiam!
Bogdzia 21:25, 30 sie 2015

Mala_Mi napisał(a)
Julita poidełko wydłubał dłutem eMuś Bogdzi.. prawie Leonard oda Vinci

Bogdzia 21:27, 30 sie 2015

chelll napisał(a)
W ładnym ogrodzie lubię wszystko I trawki, i kwiaty, i ptaki, których i u mnie nie brakuje, ale takeigo hostelu nie mają A poza tym szukam motywacji, żeby co dzień podlewać ogród. Skoro Wy macie siłę, to i ja dam radę, choć już miałam chwile zwątpienia.
Pozdrawiam!

Ja tez mam chwile zwątpienia szczególnie z tego powodu ze i w kranie wody brakuje i teraz juz muszę podlewac wieczorem i rano bo tak mało jest wody ze inaczej sie nie da.A dzis juz na wrzesień przymrozki zapowiadali w tv.
malgorzata_s... 21:33, 30 sie 2015

Też podlewam że studni dwa razy dziennie bo jednorazowo wody nie starcza. Trudny ten rok. Patrzę na zeszłoroczne fotki i było zielono i bujniej Miłego wyjazdu i spotkania życzę
bogumila 21:34, 30 sie 2015

Pozdrawiam....u nas podobnie-brak deszczu,chmurki nas omijają.
Bogdzia 21:45, 30 sie 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Też podlewam że studni dwa razy dziennie bo jednorazowo wody nie starcza. Trudny ten rok. Patrzę na zeszłoroczne fotki i było zielono i bujniej Miłego wyjazdu i spotkania życzę

Te upały dały by sie zniesc gdyby między nimi deszcze były.Mam nadzieję że spotkamy na ,,Zieleni" znajome twarze.
Bogdzia 21:46, 30 sie 2015

bogumila_bienko napisał(a)
Pozdrawiam....u nas podobnie-brak deszczu,chmurki nas omijają.

Bogusiu a w tv stale pokazują ze nad morzem opady. Czy tv jak zwykle klamie????????????
paniprzyroda 21:47, 30 sie 2015

Pozdrawiam Bogdziu, śliczne złote trawki pokazałaś tv nie oglądam, przymrozki? jakieś nierealne przy dzisiejszym upale i braku wody, choć już bywały we wrześniu. Życzę miłego tygodnia a nasionka zebrałam
Bogdzia 21:56, 30 sie 2015

paniprzyroda napisał(a)
Pozdrawiam Bogdziu, śliczne złote trawki pokazałaś tv nie oglądam, przymrozki? jakieś nierealne przy dzisiejszym upale i braku wody, choć już bywały we wrześniu. Życzę miłego tygodnia a nasionka zebrałam

Ja tez tv nie oglądam ale akurat weszłam do pokoju jak prognoza była. Z upałów prosto do przymrozków. Co za rok. Więcej takich nie chcę.Ja dzis zbierałam nasionka z cleome od Ciebie. Dopiero teraz zauwazyłam że to fajna roslina bo zakwita jak jeszcze jest niezbyt duża . potem rozkwita coraz wyzej a niżej juz sie nasionka zawiazują w związku z czym kwitnie długo. U mnie łodygi z nasionami mają ponad pól metra a kwiaty ciągle nowe sa.Dzięki za zyczenia i wzajemnie miłego tygodnia.
bogumila 22:00, 30 sie 2015

Bogdzia napisał(a)

Bogusiu a w tv stale pokazują ze nad morzem opady. Czy tv jak zwykle klamie????????????
Z prawej strony jeziora chmury...z lewej też...a u nas ani kropli...