Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 22:02, 30 sie 2015

bogumila_bienko napisał(a)
Z prawej strony jeziora chmury...z lewej też...a u nas ani kropli...

To denerwujące ale w ogrodzie tego nie widac. Pięknie masz.
JulkAd 22:15, 30 sie 2015

Mala_Mi napisał(a)
Julita poidełko wydłubał dłutem eMuś Bogdzi.. prawie Leonard oda Vinci

Tak właśnie myślałam, gdzieś już u Bogdzi czytałam o nim, ale chyba jakoś mało uważnie. Świetne jest, muszę mojego eMa podpuścić, może i z niego jakiś Leoś będzie
JulkAd 22:18, 30 sie 2015

Bogdzia napisał(a)

Tak M wydłubał w kamieniu. Jest juz brzydkie bo stare ale na poczatku wyglądało jak marmur i sie śmiałam ze marmurową łazienke ptaszki mają.Lubią sie w nim kąpac najbardziej ze wszystkich poidełek .A takie dostałam od Gosi -cioci i Uli.

I to mi się też podoba, ale kamienne ma swój urok, a starości po nim w ogóle nie widać...fiu, fiu marmury w łazience...nie każdego stać na taki luksus, a u Ciebie sikorki mają
Bogdzia 22:19, 30 sie 2015

JulkAd napisał(a)

Tak właśnie myślałam, gdzieś już u Bogdzi czytałam o nim, ale chyba jakoś mało uważnie. Świetne jest, muszę mojego eMa podpuścić, może i z niego jakiś Leoś będzie

To dobry pomysł tylko kamień musi byc niezbyt twardy. M sobie jeszcze troche fleksem pomagał, nacinał rowki i potem dłutem.
Bogdzia 22:26, 30 sie 2015

JulkAd napisał(a)

I to mi się też podoba, ale kamienne ma swój urok, a starości po nim w ogóle nie widać...fiu, fiu marmury w łazience...nie każdego stać na taki luksus, a u Ciebie sikorki mają

Tu jest jak nowe było.

JulkAd 22:31, 30 sie 2015

Bogdzia napisał(a)

Tu jest jak nowe było.

Bogdziu jak na zawołanie masz te fotki...poukładane jak w katalogu masz?...księgowa jakaś czy cuś?

....faktycznie jakby marmurowe było, ale nadal twierdzę, że z biegiem czasu nic na uroku swoim nie straciło
Bogdzia 22:34, 30 sie 2015

JulkAd napisał(a)

Bogdziu jak na zawołanie masz te fotki...poukładane jak w katalogu masz?...księgowa jakaś czy cuś?

....faktycznie jakby marmurowe było, ale nadal twierdzę, że z biegiem czasu nic na uroku swoim nie straciło

Troszke sie naszukałam ale mam taki folder gdzie zbieram gatunki ptaków jakie u siebie spotkałam i tam znalazłam. Większosc zdjec mam w pamięci zewnętrznej którą rzadko podłączam , ciężko cos znaleźc w tysiacach zdjec.
chelll 23:20, 30 sie 2015

Dziękuję za wizytę u mnie. Rozważam wyjazd na "Zieleń to życie", ale z pewną nieśmiałością... Zastanawiam się, czy miałabym odwagę Was poznać
Edyta10 23:44, 30 sie 2015

Bożenko, te twoje ptaszki są zachwycające
L00zak 23:49, 30 sie 2015

Cudowny jest Twój ogród i nieprawdopodobne ile masz gości, ptaki, płazy i inne stworzenia Tylko podziwiać