Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 20:58, 27 mar 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)

Przepis skoncentrowany super jest Dziękuję i ja

Bogdzia 20:59, 27 mar 2016

oliwka napisał(a)

I ja dziękuję za przepis przekleje do siebie żeby zawsze miec pod ręką.

Dzięki za zyczenia. Prawda ze opieka nad rh jest prosta?
Bogdzia 21:00, 27 mar 2016

Urszulla napisał(a)
dopiero dziś mam czas żeby pozaglądać tu i tam byłam w ogrodzie na chwilę bo zrobiło się ciepło, wiosennie i z 10 min brudzenia paznokci zaliczyłam a przy okazji zobaczyłam ile pracy i plewienia przede mną. Pozdrawiam świątecznie

Ja tez mam sporo roboty , jutro sie nie da ale moze we wtorek?
Bogdzia 21:04, 27 mar 2016

Madzenka napisał(a)
Chyba posadzę moje cunnihams white jeszcze raz....

Opatrzność zlitowała sie i dzisiaj u nas było słońce, nie bedę taka i nie podeślę na jutro deszczu ale od wtorku masz mój deszcz zaklepany

Jeśli nie rosna dobrze to najlepiej posadzic je jeszcze raz. We wtorek na deszcz nie ma szans, na środe zapowiadaja, dmuchaj zeby do mnie przyleciał.
chelll 21:49, 27 mar 2016

Bogdziu, dziękuję za przepis na sadzenie rh. Niby już o tym czytałam, ale w ubiegłym roku na pewno popełniłam błędy, dwa z sześciu mi padły przez nawożenie zaraz po posadzeniu. Teraz kupiłam kolejne 5 sztuk i będę już mądrzejsza. Będę sadzić je blisko dużych świerków. Od początku dam nawodnienie. Czy jeszcze dodatkowo coś powinnam dla nich zrobić? Pozdrawiam świątecznie!
Bogdzia 09:07, 28 mar 2016

chelll napisał(a)
Bogdziu, dziękuję za przepis na sadzenie rh. Niby już o tym czytałam, ale w ubiegłym roku na pewno popełniłam błędy, dwa z sześciu mi padły przez nawożenie zaraz po posadzeniu. Teraz kupiłam kolejne 5 sztuk i będę już mądrzejsza. Będę sadzić je blisko dużych świerków. Od początku dam nawodnienie. Czy jeszcze dodatkowo coś powinnam dla nich zrobić? Pozdrawiam świątecznie!

Jeśli możesz odsuń je troche od świerków bo bedą im wode zabierac . Koło świerków i tak będzie trzeba często podlewac a latem każdego dnia.Uważaj tylko żeby nie przelac bo nie lubią stojącej wody, choroby murowane.
ryska 13:30, 28 mar 2016

Bogdziu odkryłam wczoraj wątek poznajemy ptaki w dziale natura. Czułam się tak jakbym dostała na święta album z pięknymi zdjęciami ptaków. Dziękuję za założenie wątku i pozdrawiam świątecznie życząc miłego dnia
Bogdzia 14:11, 28 mar 2016

Wątek jest od kilku lat , nawet juz przestałam wklejac ptaki bo nic nowego mi nie przylatuje a ciąglr te same to nudno, ale miło mi że Ci sie spodobał. Sporo ciekawych zdjęc wklejali też inni. Miłego popołudnia.
Kasiek 16:58, 28 mar 2016

Bogdziu u Ciebie zawsze fotki sa ciekawe, czy to ptakow czy inne, wiec rob i pokazuj nam dalej
Rubensik ruszyl?
Rench 18:39, 28 mar 2016

Świetne filmiki Co jeden to lepszy.
Teraz będę wiedziała,jak moje krokusy się nazywają i jakie mam dokupić