Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 20:52, 28 paź 2016

Pluszakowa napisał(a)
Cyknęłam przez okno ale już się ściemniało i nic nie widać. Zrobię w niedzielę w terenie

Te rozmazane wrzucę u siebie bo twój wątek to nie miejsce na takie podłe fotki

Byłam , poczekam na następne.
Bogdzia 20:54, 28 paź 2016

roma2 napisał(a)

Genialne! Pochodziłam, napodziwiałam się i mogę do jutra spokojnie czekać na wyjazd do siebie. Słonecznik kupiłam dla ptaszków i jutro im sypnę. Oczar to jedno z moich marzeń w ogrodzie, ale muszę czekać, aż podrośnie to co mam i zrobi się delikatniejszy klimacik. Pozdrawiam serdecznie.

Miło że zajrzałas. Fakt że w ogrodach gdzie bywa wietrznie i zimno trzeba najpierw klimat nieco poprawic .Miłego dnia na działce, choc jutro ma padac.
sylwia_slomc... 20:55, 28 paź 2016

Bogdzia napisał(a)

To prawda ze przymusu karmienia jeszcze nie ma ale ptaki powinny poznac miejsca gdzie moga przylatywac i gdzie pokarm czeka wiec pomału mozna je przyzwyczajac.

A to dla tego
roma2 21:14, 28 paź 2016

Ja stale do Ciebie zaglądam, tylko nic nie piszę, bo ciągle ogrodowo nie mam nic do powiedzenia. Tylko zachwycać się mogę, takimi ogrodami jak Twój. Zawsze nieswojo się czuję, pisząc do właścicieli cudownych dojrzałych ogrodów. Bo co ja mogę napisać? Że pieknie... I pogoniłabyś mnie, gdybym Ci codziennie, no, co drugi dzień tak pisała .
Ja tak wygłodniała działki mojej jestem, że i deszcz mi nie przeszkdza, ot taka choroba ogrodowa.
Bogdzia 21:19, 28 paź 2016

roma2 napisał(a)
Ja stale do Ciebie zaglądam, tylko nic nie piszę, bo ciągle ogrodowo nie mam nic do powiedzenia. Tylko zachwycać się mogę, takimi ogrodami jak Twój. Zawsze nieswojo się czuję, pisząc do właścicieli cudownych dojrzałych ogrodów. Bo co ja mogę napisać? Że pieknie... I pogoniłabyś mnie, gdybym Ci codziennie, no, co drugi dzień tak pisała .
Ja tak wygłodniała działki mojej jestem, że i deszcz mi nie przeszkdza, ot taka choroba ogrodowa.

Mój ogród ma juz 16 lat to i lepiej wygląda bo rośliny sie rozrosły. Twój na pewno bedzie tez ładny jak rosliny urosną. Kiedys i ja na deszczu pracowałam a teraz juz mi sie nie chce , starosc., ale po deszczu od razu do ogrodu wychodzę ,lubie taką świeżosc.
Bogdzia 21:19, 28 paź 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)

A to dla tego

jolanka 21:42, 28 paź 2016

Bogdziu, moje osobiste kowaliki i sikorki zawsze dają znać, że papusiu im potrzebne - przylatują do okna i pukają Zapasy słonecznika juz mam
Napia 22:40, 28 paź 2016

Ale cudo!!! Piękne kolorki
wiunia 22:52, 28 paź 2016

Napia napisał(a)

Taki widok to marzenie niejednego ogrodnika-cudownie!!!

Margarete 23:27, 28 paź 2016

A to kowalik.... u mnie takiego jegomościa nie widziałam, albo może nie zauważyłam bo rzadko mam okazję oglądać ptaki zimą choć dokarmiam regularnie, po prostu dzień krótki a ja w pracy. Ale sikorki już u mnie w ogrodzie widziałam, zaczynają się pojawiać.

Ja u siebie grabię całe liście i dużo z tym roboty bo nawet jak już wszystkie opadną i je sprzątnę to wiatr nawiewa mi z lasu kolejne porcje. Ale to szczegół nie oddałabym "mojego" lasu za nic