Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

yolka 19:05, 04 lis 2016

Ptaszyna wygląda jak zmokła kura (też ptak)
jankosia 19:08, 04 lis 2016

Jeszcze tak tylko napiszę wykorzystując Bogdziowy wątek, że ja ciągle poszukuję książki "Zbrodnie roślin" Ami Stewart. Założyłam nawet jakiś czas temu wątek z takim ogłoszeniem ale ani widu ani słychu odpowiedzi Mam powiadomienia o dostępności w kilku sklepach ustawione ale co z tego jak u wydawcy nawet nie ma. Chętnie odkupię albo chociaż pożyczę Tak się głupio zdarzyło że zaczęłam ją czytać w pewnym pensjonacie, wciągnęłam się jak nie wiem co i wyjechałam będąc przekonaną że kupię sobie potem. I do dziś d...pa Także jakby ktoś z was miał...
yolka 19:08, 04 lis 2016

Bogdzia napisał(a)

Niestety coraz mniej lisci , własciwie juz prawie ich nie ma.

Confetii w lesie, te żółte migotki na tle konarów zachwycają mnie, jedno z fajniejszych zdjęć na O. zważywszy, że pora roku trudna dla fotografa amatora super
an_tre 19:09, 04 lis 2016

yolka napisał(a)
Ptaszyna wygląda jak zmokła kura (też ptak)
Jola masz super poczucie humoru
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
jankosia 19:09, 04 lis 2016

A wiesz Bogdziu, że właśnie sobie przypomniałam że naprawdę mogłabyś być moją teściówką Przecież twój syn w wieku mojego małża hi hi
anna_t 19:13, 04 lis 2016

Bogdzia napisał(a)

A co się dziwisz , jak mój M Twoja urodę wychwalał.Klony sama Ci podrzucę wczesna wiosna bo na pewno sie spotkamy.

weź już nie zartuj z ta urodą..
a do Ciepłuchy na to spotkanie co w tym roku przyjedziesz tak? fajnie
mają być inne szkółki podobno też
an_tre 19:16, 04 lis 2016

Fajne te wasze dysputy o teściowej Bogdzia stajesz na wysokości zadania, zostałaś bardzo wysoko oceniona
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
yolka 19:16, 04 lis 2016

A ja bardzo bym nie chciała żeby Bogdzia była moja teściową (nie wchodzi w grę - konflikt pokoleniowy, mogłoby wtedy być wszystko inaczej ,
Basilikum 19:25, 04 lis 2016

jankosia a nie mozesz do tego pensjonatu napisac, by Ci pozyczyli?

Po niemiecku moze byc?
Bogdzia 19:39, 04 lis 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)

Bożenko to ja bym też ze dwa przygarnęła

Sylwia do wiosny juz nie rozróżnię które to są bo zgubiły liscie. Teraz nie potrafie tez określic ile ich tam jest ale wczesniej widziałam w takiej kupce kilka sadzonek , nie za wiele bo odkąd są cięte to juz nasion nie wytwarzaja a sa cięte co rok.Wiosną byc może znajde i dla Ciebie.Przypomnij.