A w związku z mózgami kiedyś dostałam maila w którym pisało że w przyszłości będą przeszczepy mózgów od osób zmarłych . Pewnej rodzinie powiedziano że nie ma ratunku dla ich krewnego tylko przeszczep mózgu. To się pytają: ile taki mózg kosztuje? Lekarz mówi że męski dużo (nie pamiętam ile to było) a damski prawie darmo. Mężczyżni z tej rodziny patrzą na kobiety i się podśmiechują, a kobieta pyta lekarza dlaczego jest taka różnica w cenie? Na co lekarz : bo mężczyzny mózg jest jak nowy , całe zycie nie używany , a kobiety całe zycie był używany.
Dawno się tak nie ubawiłam Bogdziu !!!!!!!Ja znam takie :Każdy mężczyzna do 3-go roku się rozwija a potem tylko rośnie!
Tym razem ja się uśmiałam, nie znałam tego , a poleciałam powiedziec mojemu M i on to już znał.
Bożenko, ale się uśmiałam z tego nieużywanego mózgu M nie będę czytać... tak na wszelki wypadek
Czasem lepiej unikac niepotrzebnych spięc ale mój M wszystko czyta co do słowa co ja tu piszę, ale on przyzwyczajony do moich teorii i przemyslen i różnych pomysłów.Gdyby chciał reagowac na wszystko już by oszalał , a że nie reaguje to dobrze się ma.
tak jak u mnie no ale staż 34 to szmat czasu na przyzwyczajenie
Bożenko, ale się uśmiałam z tego nieużywanego mózgu M nie będę czytać... tak na wszelki wypadek
Czasem lepiej unikac niepotrzebnych spięc ale mój M wszystko czyta co do słowa co ja tu piszę, ale on przyzwyczajony do moich teorii i przemyslen i różnych pomysłów.Gdyby chciał reagowac na wszystko już by oszalał , a że nie reaguje to dobrze się ma.
tak jak u mnie no ale staż 34 to szmat czasu na przyzwyczajenie
U mnie te same cyfry tylko przestawione.
U mnie wczoraj minęło 29 lat stażu, ale ponieważ mój M to lew, więc lepiej nie drażnić zwierza, on z tych co woli głaskanie jak kot...