Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 11:09, 27 lis 2012

Jak tak się u kogoś pojawiają jakieś cyfry stale te same to może byc jakiś znak , jakieś przeznaczenie czego nie wiemy i nie rozumiemy bo przecież z rachunku prawdopodobieństwa całkiem inaczej byc powinno.Irenko pewnie ze bez sniegu i mrozu które bardzo potrafią dokuczyc jest lepiej ale w Twoim założeniu jest ze listopad taki czy inny jest i musi byc a ja bym chciała żeby go nie było i wtedy zima byłaby krótsza . Nie lubię ludzi narzekających a wczoraj sama miałam chandrę i ponarzekałam, no cóż listopad się kończy to i koniec tego nudnego tematu i trzeba pomyślec o swietach a jest co robic. Pozdrówka Irenko.
Bogdzia 11:11, 27 lis 2012

BarbaraM napisał(a)
Niestety jesienią ogród zamiera i trzeba się przenieść do domu.
Pomysł z wianuszkiem ozdobionym szyszkami jest super!!!
Pokażcie jak to robicie,bo ja też,ja też,ja też chcę!!!
Nie mam tylko szyszek
Co można by za to użyć?
A może owinąć materiałem w kropki i dokleić kokardki?
Co Wy na to?
Tak się wyrwałam,że się nie przywitałam....
Ja jestem z tych co im kawa szkodzi...niestety,bo lubię...
Pozdrawiam więc. BasiaM.

Basiu miło że mnie odwiedziłas. Już byłam i Ciebie i bardzo mi się podobało o czym zresztą napisałam . Serdecznie pozdrawiam.
Milka 11:31, 27 lis 2012

Cieszę się, że chandra za tobą!

ja nie mam na nią czasu, po prostu tyle się ciągle dzieje, że ten czas jesienno - zimowy biegnie mi szybciej niż letni; latem dzień długi i chyba dlatego więcej luzu i czasu

a ponarzekać każdy czasami musi, wbrew temu , co obejrzałam w wesołym linku o różnicy mózgów! ja w sobie mam ciut faceta i pudełko nicości od czasu do czasu sobie serwuję
Bogdzia 12:13, 27 lis 2012

irena_milek napisał(a)
Cieszę się, że chandra za tobą!

ja nie mam na nią czasu, po prostu tyle się ciągle dzieje, że ten czas jesienno - zimowy biegnie mi szybciej niż letni; latem dzień długi i chyba dlatego więcej luzu i czasu

a ponarzekać każdy czasami musi, wbrew temu , co obejrzałam w wesołym linku o różnicy mózgów! ja w sobie mam ciut faceta i pudełko nicości od czasu do czasu sobie serwuję

Jakoś mi sie nie kojarzysz z męskimi cechami , no wogóle. Ja bym powiedziała ze w Tobie widac wszystkie cechy jakie powinna miec kobieta. Nie wierzeze gdybyś np oglądała tv i zapytana np o pogode nie umiała powiedziec co przed chwilą mówili. A panowie właśnie tak mają , siedzą przed telewizorem i tylko czasem wiedzą o czym tam mówią, bo właśnie uciekli do pudełka nicości a już szczególnie jeśli są denerwujace tematy, ich wrażliwośc tego nie wytrzymuje więc muszą uciec. Uciekasz jak masz problem? Myśle że nie , no chyba ze za mało Cię znam.
Milka 12:34, 27 lis 2012

oglądam tv z M., pyta o coś, a ja w nicości i nie wiem, co mówili, ha, ha..naprawdę mam sporo cech męskich; jak mam problem, też miętlę w sobie, jeśli już muszę wygadać w sposób babski, to dużo czasu upłynie, najpierw w środku mi się układa; takie u mnie pomieszanie z poplątaniem
ale babskie cechy też mam i lubię je
eliza3 12:49, 27 lis 2012

Fajne z tym pudełkiem nicości... właśnie się nad tym zastanawiałam... mnie często się to zdarza, gdy jednym okiem w tv, a drugim za oknem w karmniku... wtedy to tak się potrafię zatracić w tym patrzeniu na ptaszki, że trzeba dwa razy powtarzać, abym się ocknęła i wyszła z nicości...
Bogdzia 16:25, 27 lis 2012

irena_milek napisał(a)
oglądam tv z M., pyta o coś, a ja w nicości i nie wiem, co mówili, ha, ha..naprawdę mam sporo cech męskich; jak mam problem, też miętlę w sobie, jeśli już muszę wygadać w sposób babski, to dużo czasu upłynie, najpierw w środku mi się układa; takie u mnie pomieszanie z poplątaniem
ale babskie cechy też mam i lubię je

Irenka nie chce Cię urazic absolutnie ale jeśli Ty masz cechy męskie to kobiet wogóle by musiało nie byc.Ja wiem że są też kobiety które całe życie o niczym nie myślą ,no moze prawie o niczym bo jednak bardzo myslą jak zdobyc faceta który zapewni im dostatnie zycie.Potem poza kosmetyczką i ciuchami mają tylko nicośc
Bogdzia 16:28, 27 lis 2012

eliza3 napisał(a)
Fajne z tym pudełkiem nicości... właśnie się nad tym zastanawiałam... mnie często się to zdarza, gdy jednym okiem w tv, a drugim za oknem w karmniku... wtedy to tak się potrafię zatracić w tym patrzeniu na ptaszki, że trzeba dwa razy powtarzać, abym się ocknęła i wyszła z nicości...

No to nie jesteś w nicości bo wszystkie połączenia w mózgu Ci działają.Równocześnie i ptaszki i tv i pewnie jeszcze kilka innych problemów.
hanka_andrus 16:29, 27 lis 2012

Ale za to w mieszkaniu mają jak w pudełeczku.
Milka 16:33, 27 lis 2012

No i widzisz, tym postem przypomniałaś, że jako rasowa kobieta, po kilku latach powinnam w końcu pójść do kosmetyczki!..manicure jest mi obce, fryzjerzy raz na kilka lat, własną pracą dochodzę do wszystkiego, więc polowanie na bogatego nie u mnie, a myślenie dotyczy tylu spraw tylu ludzi, że muszę się wyłączać w nicość...no i jak M. mówi, lubię rządzić jak facet!
przynajmniej nam się wesoło zrobiło po tym linku!

mówisz, że kobiet wtedy nie trzeba; myślę,że właśnie równowaga cech męskich i żeńskich, zarówno u kobiet i u mężczyzn, daje pożądany ład...ucina stereotypy