Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 18:02, 27 lis 2012

eliza3 napisał(a)

Bożenko, ale się uśmiałam z tego nieużywanego mózgu M nie będę czytać... tak na wszelki wypadek

Czasem lepiej unikac niepotrzebnych spięc ale mój M wszystko czyta co do słowa co ja tu piszę, ale on przyzwyczajony do moich teorii i przemyslen i różnych pomysłów.Gdyby chciał reagowac na wszystko już by oszalał , a że nie reaguje to dobrze się ma.

tak jak u mnie no ale staż 34 to szmat czasu na przyzwyczajenie

U mnie te same cyfry tylko przestawione.

U mnie wczoraj minęło 29 lat stażu, ale ponieważ mój M to lew, więc lepiej nie drażnić zwierza, on z tych co woli głaskanie jak kot...

Lew powinien byc silnym znakiem ale mężczyźni spod tego znaku wcale nie sa takimi twardzielami , przynajmniej ci których ja znam. Gratulacje z okazji rocznicy.
Pszczelarnia 21:55, 27 lis 2012

Ale się ubawiłam. Dziewczyny (i chłopaki) jesteście kochane! Słoneczny robal i słoneczny owad i te portreciki. I pomyśleć, że niedawno portretowano mnie w Anglii w kapeluszu w NIECO INNY SPOSÓB!

Bogdziu i to cała prawda o pszczółce w tych portecikach się zawiera. Dziękuję za pamięć.
Madzenka 23:08, 27 lis 2012

Bożenko uśmialam się czytając dzisiejsze wpisy o nicości już u Ani czytałam, dzisiaj o nieużywanym mózgu (! donre!) i roziwjaniu się do 3 roku życia
A ja z moim M dzisiaj obchodzę 26 rocznicę poznania i jakoś tak ciut się po tych latach roziwnął
Pszczółka śliczna!! Gosia brawo!
monteverde 00:57, 28 lis 2012

Udała się Gosi Pszczółka
Ewa 08:00, 28 lis 2012

Jak zwykle uśmiałam się i z uśmiechem od ucha do ucha pędzę do szkoły, mam nadzieje wrócić tez z nim Wysyłam Ci coś do poczytania Bogdziu czy lubicz blogi?

http://chatamagoda.blogspot.com/ To moje ulubione miejsce w Bieszczadach , właścicielkę poznałam 2 lata temu.
Agacia 09:17, 28 lis 2012

A to prawda tiramisu dobra rzecz
Bogdzia 09:57, 28 lis 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Ale się ubawiłam. Dziewczyny (i chłopaki) jesteście kochane! Słoneczny robal i słoneczny owad i te portreciki. I pomyśleć, że niedawno portretowano mnie w Anglii w kapeluszu w NIECO INNY SPOSÓB!

Bogdziu i to cała prawda o pszczółce w tych portecikach się zawiera. Dziękuję za pamięć.

No właśnie dlatego że jak widac nawet na portretach jesteś zmienna ja nazwałam Cię robalem, dla mnie brzmi bardziej nieprzewidywalnie niz owad ale to indywidualne odczucia.Nikt jednak nie ma wątpliwości do słowa ,,słoneczny" bo tak właśnie sie wszystkim kojarzysz.
Bogdzia 09:58, 28 lis 2012

Marzena2007 napisał(a)
Bożenko uśmialam się czytając dzisiejsze wpisy o nicości już u Ani czytałam, dzisiaj o nieużywanym mózgu (! donre!) i roziwjaniu się do 3 roku życia
A ja z moim M dzisiaj obchodzę 26 rocznicę poznania i jakoś tak ciut się po tych latach roziwnął
Pszczółka śliczna!! Gosia brawo!

26 rocznica poznania. Jestescie młodzi duchem jeśli takie rocznice obchodzicie. Pozdrówka nastolatko.
Bogdzia 09:59, 28 lis 2012

monteverde napisał(a)
Udała się Gosi Pszczółka

Gośka zdolniacha w każdej dziedzinie,jeszcze nie jeden raz nas pewnie zaskoczy.
Bogdzia 10:01, 28 lis 2012

Ewa napisał(a)
Jak zwykle uśmiałam się i z uśmiechem od ucha do ucha pędzę do szkoły, mam nadzieje wrócić tez z nim Wysyłam Ci coś do poczytania Bogdziu czy lubicz blogi?

http://chatamagoda.blogspot.com/ To moje ulubione miejsce w Bieszczadach , właścicielkę poznałam 2 lata temu.

Dzięki Ewciu ale ja już to gdzieś widziałam, nie pisałaś i pokazywałaś już u siebie? Bieszczady są piękne ,jedyne w swoim rodzaju.Miłej pracy Ewciu.