Bażant śliczny.. i wcale się nie dziwię, że nie lubisz drobiu....

Bażanty tez niektórzy jadają... tak mi sie o uszy odbiło

Chyba że to było dawno temu.....
Za to dziś dostałam od kolegi!!! taki tekst..
Drogi Serwisie Techniczny!
W ubiegłym roku zmieniłam model CHŁOPAK na MĄŻ i zauważyłam znaczny spadek wydajności działania,
w szczególności w aplikacjach KWIATY i BIŻUTERIA, które działały bez zarzutu w CHŁOPAKU.
Dodatkowo MĄŻ - widocznie samoistnie odinstalował kilka bardzo wartościowych programów, takich jak: ROMANS i ZAINTERESOWANIE, a w zamian zainstalował zupełnie przeze mnie niechciane aplikacje : PIŁKA NOŻNA i BOKS.
ROZMOWA nie działa zupełnie, aplikacja: SPRZĄTANIE DOMU po prostu zawiesza system. Uruchamiałam aplikację wsparcia: KŁÓTNIA, aby naprawić problem, ale bezskutecznie.
Co robić? Pomóżcie!
Desperatka
Odpowiedź serwisu:
Droga Desperatko!
Na wstępie pragniemy zwrócić Twoją uwagę, że CHŁOPAK jest pakietem rozrywkowym, podczas gdy MĄŻ jest systemem operacyjnym. Spróbuj wprowadzić komendę: MYŚLAŁAM ŻE MNIE KOCHASZ, ściągnąć: ŁZY oraz zainstalować: WINĘ.
Jeśli wszystko zadziała, MĄŻ powinien automatycznie włączyć aplikacje: BIŻUTERIA i KWIATY.
Pamiętaj jednak, iż nadużywanie tych aplikacji może doprowadzić MĘŻA do wystąpienia błędu : GROBOWA CISZA lub PIWO.
PIWO jest bardzo nieprzyjemnym programem, który w pewnych sytuacjach może włączać plik: GŁOŚNE CHRAPANIE.mp3.
Cokolwiek byś robiła, pamiętaj jednak, żeby nie instalować: TEŚCIOWEJ. Nie próbuj też instalować nowego programu: CHŁOPAK. To nie są współpracujące aplikacje i zniszczą MĘŻA.
Sumując: MĄŻ jest wspaniałym programem, ale ma ograniczoną pamięć i nie może szybko włączać nowych funkcji.
Musisz przemyśleć możliwość zakupu dodatkowego oprogramowania dla poprawienia pamięci i wydajności.
Polecamy : DOBRE_JEDZENIE lub SEXY_BIELIZNĘ.
Powodzenia!
Serwis techniczny HP
-