Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

monteverde 23:55, 04 gru 2012

Aha dziękuję bardzo
zuza12 09:40, 05 gru 2012

Dawno tutaj nie zaglądałą. Czasu mam za mało, ale jak juz weszłam to przepadłam. Nadrobiłam wszystko. A kowalik na koniec był jak wisienka na torcie.
Pozdrawiam
Bogdzia 09:51, 05 gru 2012

zuza12 napisał(a)
Dawno tutaj nie zaglądałą. Czasu mam za mało, ale jak juz weszłam to przepadłam. Nadrobiłam wszystko. A kowalik na koniec był jak wisienka na torcie.
Pozdrawiam

Miło Cię widziec Zuza i dzięki za miłe słowa. Nie ma kwiatków wiec czasem pokazuję ptaszki a kowalik budzi ogólną sympatię. Pozdrawiam serdecznie.
Bogdzia 09:56, 05 gru 2012

Mam dziś dla wszystkich super wiadomośc. Okazało się zę Mariusz z Przyjaznego Ogrodu jest ornitologiem. nic lepszego nie mogło nas spotkac. Od dziś mamy fachowca od ptaszków takiego z najprawdziwszego zdarzenia. ja cieszę się ogromnie bo nie zawsze umiałam odpowiedziec na wasze pytania , poza tym ja to stara babcia znająca głównie ptaszki ze swojego ogródka. Teraz naprawde możemy tworzyc cudne ogrody, o roslinki pytamy Danusię a o ptaszki Mariusza, choc i Mariusz ma wielką wiedzę o roślinach.Nie wiem jak Wy ale ja dostałam skrzydeł z radości.
majkel0326 13:06, 05 gru 2012

Bożenko,zdjęcia kowalika super! Ty zawsze potrafisz uchwycić coś ciekawego i pokazać to na fotkach U mnie w ogrodzie rządzą sikoreczki i wróbelki,ucztują na słoninie.Pojawiają się i sroki,ale nie widziałam jeszcze dzięcioła i sójek,w ubiegłym roku było ich sporo.Może jeszcze mnie odwiedzą
Urszulla 13:31, 05 gru 2012

Bogdziu czytałam wczoraj u Mariusza wątek i widzę Twoją radość......i bratnią duszę znalazłaś zgodnie ze swoją wielką pasją. Cieszę się z Tobą.
Kindzia 14:10, 05 gru 2012

I znowu dzięki Tobie następny znajomy : kowalik
hanka_andrus 14:10, 05 gru 2012

Dobrze jest mieć wsparcie na forum! Gratuluję koleżeństwa i ptactwa.

Dla Was dokarmianie ptaków w Reykjaviku- pod samym ratuszem
Bogdzia 17:09, 05 gru 2012

hanka_andrus napisał(a)
Dobrze jest mieć wsparcie na forum! Gratuluję koleżeństwa i ptactwa.

Dla Was dokarmianie ptaków w Reykjaviku- pod samym ratuszem

Koleżanka dla Mariusza szczególnie zawodową to ja Haniu nie będe bo moja wiedza jest za mała, ale bardzo się cieszę bo sporo będziemy mogli sie od niego dowiedziec.Wiele osób ma pytania na które ja nie umiem odpowiedziec , byc może że on potrafi, w każdym bądź razie na pewno bardziej niż ja.Dzięki za piękne zdjęcia i wizytę. Buziaczki.
Bogdzia 17:11, 05 gru 2012

Kindzia napisał(a)
I znowu dzięki Tobie następny znajomy : kowalik

Miło mi ze czegoś się dowiedziałaś. Ja już tyle razy pokazywałam kowalika ze teraz wydawało mi się ze to już zanudzi osoby do mnie wchodzące ale widzę ze Wy jak ja możecie często ptaki oglądac , bardzo mnie to cieszy.Pozdrawiam Kasiu.