Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 16:55, 29 cze 2017

monteverde napisał(a)

Bogdziu zdrówka życzę, bo czytam żeś chora ja dzisiaj też zdjęłam Holtera, bo cosik serducho nawala pozdrówka

Ania nie dawaj się żadnym Holterom, roboty mamy za duzo i brak czasu na choroby
Bogdzia 16:55, 29 cze 2017

rozark napisał(a)
zdrówka życzę

Dzięki Reniu, z utęsknieniem czekam by wróciło.
Milka 17:25, 29 cze 2017

Bogdzia napisał(a)

Jeszcze tak długo mnie nie trzymała , no nic lepiej nie jest , śliny przełknac nie mogę pocę sie okropnie jak ryba we własnym sosie. Juz mi cierpliwosci zaczyna brakowac.

Współczuję bardzo, bo angina jest okropna i pomyślec, wszystko wina ogrodu i oboje cierpicie. Tzn eM juz lepiej.
Dobrze słyszeć, że nie masz szkód, żal dziewczyn z twojej okolicy, co mają.
Jak burza, to nie wiadomo, co może byc, takie anomalia w tym roku, od samego początku.
sylwia_slomc... 18:20, 29 cze 2017

Milka napisał(a)

Współczuję bardzo, bo angina jest okropna i pomyślec, wszystko wina ogrodu i oboje cierpicie. Tzn eM juz lepiej.
Jak burza, to nie wiadomo, co może byc, takie anomalia w tym roku, od samego początku.
Jak na radarze burzowym widziałam dzisiaj co się w waszej okolicy dzieje to martywiłam się bardzo, a tu czytam , że jesteście chorzy Oboje.....dużo zdrowia dużo, dużo.....itd.
jolanka 18:47, 29 cze 2017

Bozenko, trzymalam kciuki za Ciebie a teraz prosze o to samo. Dzisiaj przeszla u mnie traba powietrzna, polamalo las za ogrodzeniem, drzewa ogromne powyrywane z korzeniami. Jestesmy zablokowani bo nie ma przejazdu. Nie mamy pradu i nigdy w zyciu tak sie nie balam myslalam ze dom nie przetrwa. Teraz jest juz spokojnie sprzatamy i czekamy az straz i inne s. zrobia to co moga.
Bogdzia 20:30, 29 cze 2017

Kurcze chyba od tego stanu zapalnego mam problem z okiem , ropieje mi wiec muszę je oszczędzac.Nie ma końca z tą chorobą. buziaki.
Bogdzia 20:30, 29 cze 2017

jolanka napisał(a)
Bozenko, trzymalam kciuki za Ciebie a teraz prosze o to samo. Dzisiaj przeszla u mnie traba powietrzna, polamalo las za ogrodzeniem, drzewa ogromne powyrywane z korzeniami. Jestesmy zablokowani bo nie ma przejazdu. Nie mamy pradu i nigdy w zyciu tak sie nie balam myslalam ze dom nie przetrwa. Teraz jest juz spokojnie sprzatamy i czekamy az straz i inne s. zrobia to co moga.

Byłam u Ciebie współczuje Jolu.
Bogdzia 20:31, 29 cze 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
Jak na radarze burzowym widziałam dzisiaj co się w waszej okolicy dzieje to martywiłam się bardzo, a tu czytam , że jesteście chorzy Oboje.....dużo zdrowia dużo, dużo.....itd.

U mnie tym razem nic się złego nie stało trochę deszczu tylko i oby to sie nie zmieniło. Buziaki Sylwia za cierpliwe zaglądanie.
Bogdzia 20:33, 29 cze 2017

Milka napisał(a)

Jeszcze kilka dni ma byc podobnych , strach się bac. W ogrodzie nie jest źle (wyszłam na chwilę) ale slimaków straszne ilosci, rozdeptałam ile sie dało i szybko do domu.
21:31, 29 cze 2017
na angine sugeruje czosnek pokroic na drobno ( byle jak) i zaparzyc jak herbate i jak przestygnie ale jeszcze ciepłym płukac gardło ...napewno ci sie poprawi ( jak co nieco wypijesz przy okazji to nic złego)

zdrowia zyczę

PS. w tym roku u mnie deszczu brakuje ..padało 5mun dzisiaj ..juz nie widac ..a beton na rabatach tylko kilofem mozna cos wykopać
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies