Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 20:08, 28 cze 2017

Margerytka40 napisał(a)
Kuruj się Bożenko i dbaj o siebie. Coś chyba jest niedobrego w powietrzu bo moja Zosia też chora . Dostała bardzo wysoką temperaturę i jutro czeka nas lekarz. A dopiero na koniec roku szkolnego odbierała nagrodę za 100% frekwencję. Wakacje się zaczęły a ona chora. Pozdrawiam kochana

No i jak z Zosią? Mam nadzieje ze lepiej niz ze mną. Ja tez dostawałam nagrody za wzorowa frekwencje az do matury a potem zaczełam chorowac i nie moge przestac. Znów burza , muszę wyłączyc komputer.
barbara_kraj... 20:34, 28 cze 2017

Super fotki tych czerwonych róż!
U mnie same plamy, dlatego nie pokazuję.
Margerytka40 20:34, 28 cze 2017

Bogdzia napisał(a)

No i jak z Zosią? Mam nadzieje ze lepiej niz ze mną. Ja tez dostawałam nagrody za wzorowa frekwencje az do matury a potem zaczełam chorowac i nie moge przestac. Znów burza , muszę wyłączyc komputer.

Z Zosią jutro idę na badania. Dostała skierowanie bo nie wiadomo z czego ta temperatura. Teraz ciągle ma stan podgorączkowy ale jest na lekach p/gorączkowych. Martwię się o nią. Widziałaś, to taki chudziaczek niejadek . W tym roku pierwszy raz taką nagrodę odebrała bo wcześniej ciągle chora.
Margarete 21:11, 28 cze 2017

To nie dobrze że angina jeszcze cię trzyma. Zdrowia życzę i tobie i mężowi. Współczuję wam bo normalnie zdrowej osobie ciężko wytrzymać w taki dzień jak dziś a co dopiero chorym.Ta duchota i teraz burze. Jedynym plusem jest to że samo się podlewa.
Trzymajcie się oboje !

monteverde 21:19, 28 cze 2017

Bogdzia napisał(a)

Aniu najwazniejsze ze masz jakiekolwiek ptaki bo miło je ogladac , zresztą jak pamietam pokazywałas wiele róznych gatunków.Sroki sa okrone ja je przeganiam z ogrodu jak tylko zobaczę.

Bogdziu zdrówka życzę, bo czytam żeś chora ja dzisiaj też zdjęłam Holtera, bo cosik serducho nawala pozdrówka
Luiza 21:22, 28 cze 2017

Witaj Bogdziu.Muszę się komuś wyżalić.Właśnie odjechała straż pożarna.Wyrwało mi dwa modrzewie z korzeniami i przewróciło na warkocz prądowy.Produ dalej nie ma cała wieś.Buziaki.
rozark 21:56, 28 cze 2017

zdrówka życzę
Bogdzia 16:49, 29 cze 2017

barbara_krajewska napisał(a)
Super fotki tych czerwonych róż!
U mnie same plamy, dlatego nie pokazuję.

Basiu te róze rosną jak chcą wiatr w czasie burzy z gradem poodrywał wiązania do metalowych popór , porozrzucal je po ziemi a my chorzy wiec sie nimi juz nie zajęlismy. Taki małpi gaj że przejsc się nie daje.
Bogdzia 16:52, 29 cze 2017

Luiza napisał(a)
Witaj Bogdziu.Muszę się komuś wyżalić.Właśnie odjechała straż pożarna.Wyrwało mi dwa modrzewie z korzeniami i przewróciło na warkocz prądowy.Produ dalej nie ma cała wieś.Buziaki.

Kasiu masz juz prąd? U Magdy tez zniszczenia po tych ulewach , tylko mój ogród przyjmuje kazdą ilosc wody i ona nigdzie nie stoi , taki piach mam.Wspólczuje Ci bardzo bo wiem co to za szok.
Bogdzia 16:53, 29 cze 2017

Margarete napisał(a)
To nie dobrze że angina jeszcze cię trzyma. Zdrowia życzę i tobie i mężowi. Współczuję wam bo normalnie zdrowej osobie ciężko wytrzymać w taki dzień jak dziś a co dopiero chorym.Ta duchota i teraz burze. Jedynym plusem jest to że samo się podlewa.
Trzymajcie się oboje !

Jeszcze tak długo mnie nie trzymała , no nic lepiej nie jest , śliny przełknac nie mogę pocę sie okropnie jak ryba we własnym sosie. Juz mi cierpliwosci zaczyna brakowac.