Kasiu widziałam rodusie , może wieczorem zostawię u ciebie swój ślad bo piękne zdjecia pokazujesz. Te biało kwitnace CW na ogół zakwitają jesienia , taka ich uroda i to jest normalne.
Tak to rutewka pełna , nazwy w tej chwili nie powiem , mam jeszcze białą taką jak Twoja , są u mnie pierwszy rok dopiero i juz sie martwię jak przeżyją zimę. Aminek tez mam pierwszy rok dzieki Alince. Laurka chyba mniej wiecej mojego wzrostu ale ten rok bardzo ją opóźnił w rozwoju , dobrze ze sobie poradziła bo bardzo miala zniszczone liscie przez grad. tu zdjecie ze zniszczonymi listkami i nowymi które całkiem niedawno dopiero wypuściła.
Lepiej odgarnij ten torf, on na pewno jest dobry ale rh nie lubią miec przysypanych korzeni bo one muszą miec dostep powietrza do korzeni dlatego koniecznie trzeba je sadzic na tym poziomie na jakim rosły w doniczce lub nieco wyzej.
Słoneczko było i wnusie tez , dzis tez mam nadzieje na słoneczko bo jestem zaproszona na ognisko, zaraz wybywam.Buziaczki równiez.
Myśle i myślę nad tym ptakiem i chyba to jednak nie skrzyżowanie dwóch gatunków , raczej jakies zaburzenia genetyczne.Nie był u mnie ale na ulicy w Warszawie.
Mariolka ja tez nigdy nie mam czasu , juz mnie to męczy , zawsze biegiem a ja juz zadyszki dostaję z tego tempa bo i wiek juz nie na bieganie. Mam nadzieje ze pokażesz te makówki bo ciekawosc juz mnie zżera.Do zobaczenia w Skierniewicach.
na komputer taki program, ktory slucha co mowimy i zapisuje to iterami a pewno jest. mam niewidoma kuzynke i ona posluguje sie komputerem, nawet kiedys wymienialysmy maile.
"Nie moge na dluzej zostac" -wyszeptala Chwila Szczescia - "ale wloze w Twoje serce wspomnienia"