Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Dorota123 10:14, 02 paź 2017

Zdjęcia ptaszków czyścioszków bardzo ładne , a kolorów u Ciebie w ogródku całkiem sporo. U mnie jeszcze nie kwitnie ta różowa chryzantema. Pozdrawiam
abiko 12:53, 02 paź 2017

Przesadziłam Bogdzia tego Rododendrona, ale zrobiłam z tak wielką bryłą, że mam nadzieję, że mu krzywdy wielkiej nie zrobiłam. Zobaczymy na wiosnę.
anna_t 22:06, 02 paź 2017

ren133 napisał(a)

Myślałam że mniejsze są... może bym się uśmiechnęła o jednego
a ja o drugiego i ich dzieci
Aneczka 00:27, 04 paź 2017

Hahaha modraszka w kąpieli mnie powaliła Niesamowicie u ciebie Pozdrawiam serdecznie.
Aneczka 00:35, 04 paź 2017

Bogdzia napisał(a)

A wiesz, że trzy dni temu takie podobne motylki obsiadły mi ścianę domu. Było ich chyba ze 20 i wszystkie identyczne. Nie wiem co to znaczyło. Dom jest biały, nic szczególnego, ale byłam zdziwiona, a gęba uśmiechała mi się od ucha do ucha
Bogdzia 18:57, 04 paź 2017

Katkak napisał(a)
Ale urocze te ptasie kąpiele . Odkąd mam oczko sądziłam, że ptaszki nie będą się już interesować poidełkami porozstawianymi tu i tam w ogrodzie, ale nic bardziej mylnego. Używają ich. Nawet poidełko, o którym myślałam, że jest niewykorzystywane, jednak jest używane. Więc wczoraj zrobiłam kolejne . Jak na taki areał jak mój to tych poidełek mam od groma. Ale jak ptaszki chcą korzystać... . Pozdrawiam Bożenko

Kasiu duza ilosc poidełek jest dobra dla ptaków i innych żyjatek ale ja nie przesadzam z ich posiadaniem bo wtedy mniej przylatuje do tego przy którym wygodnie mi robic zdjecia.
AgnieszkaW 19:02, 04 paź 2017

Śliczne fotki kąpiących się ptaszków. Bogdziu, czy już buki płowieją? Pokażesz fotki?
Ściskam mocno
Bogdzia 19:03, 04 paź 2017

ren133 napisał(a)

Myślałam że mniejsze są... może bym się uśmiechnęła o jednego

Reniu juz za duże by przesadzic , one maja z 15 lat , poza tym sa brzydkie bo cielismy jak nam pasowało.Zobacz tu jest scięty jeden pień na dole i jeden wyzej , brzydko zarosło, juz go wyautowałam z ogrodu.

Bogdzia 19:04, 04 paź 2017

wiunia napisał(a)
B0gdziu, dziękuję bardzo za wizytę u mnie i pomoc

Bogdzia 19:05, 04 paź 2017

Dorota123 napisał(a)
Zdjęcia ptaszków czyścioszków bardzo ładne , a kolorów u Ciebie w ogródku całkiem sporo. U mnie jeszcze nie kwitnie ta różowa chryzantema. Pozdrawiam

Nie mam dużo kolorów , rh wszystko zagłuszyły a i sadzic juz nie ma gdzie. Próbuję zrobic mniejszy busz ale to trudniejsze niz zakładanie ogrodu.