Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

AnnaCh 21:11, 17 lis 2017

Wcale nie jest tak smutno... ładna jesień u Ciebie Bogdziu
Pozdrowienia zostawiam.
m_gocha 21:40, 17 lis 2017

Widzę Bogdziu, że u Ciebie też kwitną prymule.
Piękny Twój ogród jesienny... nawet jak jest taki lekko melancholijny

Pozdrawiam cieplutko
ElzbietaFranka 22:22, 17 lis 2017

Bogdziu piszesz ze wyzsze twoje serby, moze sadzilas wyzsze. Syn posadzil takiego ok 2-letniego takie malenstwo. Na dzialce mam poltora metra sadzilam i bardzo ladnie rosna od 2013 roku.

Mam tez takie, ktore ledwo ledwo maja przyrosty, daje im co roku szanse.

Tez zrobilam kilka bledow w ogrodzie, ale nie chce mi sie juz robic zmian wole cos dosadzic.
Kwasoluby masz przepiekne, piekny dojrzaly ogrod sprawia wrazenie, ze to hektary obsadzone pieknymi roslinami.
Nic nie zmieniaj ciesz sie tym co stworzyłas bo jest bardzo ladnie.

Po obejrzeniu twojego ogrodu sprobuje tez wiosna troche rododendronow pomiedzy drzewami posadzic. Moze urosna jeszvze za mojego zycia i beda cieszyc oko.

Pozdrawiam.
Margarete 23:26, 17 lis 2017

Wcale nie jest jakoś bardzo smutno...i słońca trochę i kolorów jeszcze sporo widzę na fotkach .
Zostawiam pozdrowienia!
Tęsknię już za wami wszystkimi, za spotkaniami, wyjazdami naszymi....ehhh a to dopiero początek zimnego okresu bez ogrodu i Ogrodowiska na żywo ...byle do wiosny
Gosiek33 07:28, 18 lis 2017

W końcu to połowa listopada, piękny ogród, gdyby tylko trochę słoneczko poświeciło tobyś się uśmiechnęła
Bogdzia 20:09, 18 lis 2017

AnnaCh napisał(a)
Wcale nie jest tak smutno... ładna jesień u Ciebie Bogdziu
Pozdrowienia zostawiam.

Coraz zimniej , pewnie zima bliziutko, ciężko bedzie przeżyc tyle miesięcy bez zieleni i kolorów.Pozdrówka Aniu.
Bogdzia 20:11, 18 lis 2017

m_gocha napisał(a)
Widzę Bogdziu, że u Ciebie też kwitną prymule.
Piękny Twój ogród jesienny... nawet jak jest taki lekko melancholijny

Pozdrawiam cieplutko

Tak prymulki mają troszke kwiatów ale to takie szczatkowe kwitnienie.Ogród melancholijny owszem ale wole wiosennyTez pozdrówka przesyłam.
Bogdzia 20:14, 18 lis 2017

ElzbietaFranka napisał(a)
Bogdziu piszesz ze wyzsze twoje serby, moze sadzilas wyzsze. Syn posadzil takiego ok 2-letniego takie malenstwo. Na dzialce mam poltora metra sadzilam i bardzo ladnie rosna od 2013 roku.

Mam tez takie, ktore ledwo ledwo maja przyrosty, daje im co roku szanse.

Tez zrobilam kilka bledow w ogrodzie, ale nie chce mi sie juz robic zmian wole cos dosadzic.
Kwasoluby masz przepiekne, piekny dojrzaly ogrod sprawia wrazenie, ze to hektary obsadzone pieknymi roslinami.
Nic nie zmieniaj ciesz sie tym co stworzyłas bo jest bardzo ladnie.

Po obejrzeniu twojego ogrodu sprobuje tez wiosna troche rododendronow pomiedzy drzewami posadzic. Moze urosna jeszvze za mojego zycia i beda cieszyc oko.

Pozdrawiam.

O serbach napisałam u Ciebie. Ogród poza tym ze mógłby byc choc dwa razy wiekszy nawet mi odpowiada bo przy dużych krzakach rh nie ma juz roboty a to w moim wieku sie liczy, zresztą w tym wymarzonym dużym ogrodzie tez bym je posadziła .
Bogdzia 20:16, 18 lis 2017

Margarete napisał(a)
Wcale nie jest jakoś bardzo smutno...i słońca trochę i kolorów jeszcze sporo widzę na fotkach .
Zostawiam pozdrowienia!
Tęsknię już za wami wszystkimi, za spotkaniami, wyjazdami naszymi....ehhh a to dopiero początek zimnego okresu bez ogrodu i Ogrodowiska na żywo ...byle do wiosny

Fakt że jakies spotkanie by nam fajnie zrobiło ale tak wczesnie sie ciemno robi ze jakos tego nie widze, trzeba poczekac az dzień sie wydłuży a na razie internet pozostaje.
Bogdzia 20:17, 18 lis 2017

Gosiek33 napisał(a)
W końcu to połowa listopada, piękny ogród, gdyby tylko trochę słoneczko poświeciło tobyś się uśmiechnęła

Na razie jesienna handra mnie nie dopadła, nie jest źle, a zaraz o świetach trzeba bedzie zacząc myślec, a od stycznia juz o wiośnie