Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

asiak 07:55, 25 cze 2018

Fajny pomysł
Waclaw 08:40, 25 cze 2018

Bogdzia napisał(a)

Serce człowiekowi pęka jak rosliny które mają kilkanaście lat nagle padaja , szczególnie jak się wie ze nastepnych tylu lat życ się juz nie będzie i nowe rośliny juz tak nie urosną ,ale trzeba sie godzic z tym czego zmienic nie możemy.
Dobrze ze ten grad szkód Ci nie narobił.

Bogdziu, po co taka nostalgia?
Jeszcze wiele roślin w życiu będziesz obserwowała, przez wiele lat.
Sadź nowe i ciesz się ich wyglądem.

Radości, zdrowia i wiele sił życzę
Bogdzia 17:49, 25 cze 2018

asiak napisał(a)
Fajny pomysł

Nie jest zły, nie mam gdzie sadzic a tak można miec więcej roślin.
Bogdzia 17:50, 25 cze 2018

Waclaw napisał(a)

Bogdziu, po co taka nostalgia?
Jeszcze wiele roślin w życiu będziesz obserwowała, przez wiele lat.
Sadź nowe i ciesz się ich wyglądem.

Radości, zdrowia i wiele sił życzę

Nie nostalgia tylko realistyczne myślenie.Sadzic i owszem sadzę głównie byliny.
yolka 18:23, 25 cze 2018

O kochana, nie tak szybko, namęczyć się w życiu trzeba, wszystko jeszcze przed nami, pamiętasz te torty jubileuszowe na moim wątku - tego się trzymajmy.

U mnie nareszcie solidnie podlało, do tej pory było kropidło i tylko 2 może 3 razy
Bogdzia 20:29, 25 cze 2018

yolka napisał(a)
O kochana, nie tak szybko, namęczyć się w życiu trzeba, wszystko jeszcze przed nami, pamiętasz te torty jubileuszowe na moim wątku - tego się trzymajmy.

U mnie nareszcie solidnie podlało, do tej pory było kropidło i tylko 2 może 3 razy

Nie ma równej miarki dla wszystkich z tym męczeniem się w życiu.U mnie dzis spadło 3 l na metr kwadratowy , to juz troche jest tym bardziej ze wczoraj było podobnie.
an_tre 21:14, 25 cze 2018

Dzisiejszy deszczy wielu ogrodnikom sprawił radość, dobrze, że był umiarkowany i nie narobił szkód, odpadło podlewanie
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
sylwia_slomc... 00:57, 26 cze 2018

Bożenko u mnie nie ma na razie takich motyli , ale u sąsiadki, nie mającej marchewki w ogródku dzisiaj był sesję zrobiłam, jutro pokażę A dziś wołam o rozpoznanie latającego olbrzyma
Urszulla 02:13, 26 cze 2018

To już wiem że padało trochę. Po niedzielnych deszczykach dziś był spokój. Sadzonki szałwi łąkowej i dziewanny z myślą na przyszły sezon posadziłam bo idą 4 dni deszczowe. Czego i Tobie życzę, tzn. Tych deszczy

Napisz mi czy teraz budki po szpakach są puste? Bo zagnieździły się u mnie w styropianie w elewacji i chciałabym dziurę zapełnić przed następnym takim atakiem.
Bogdzia 15:40, 26 cze 2018

an_tre napisał(a)
Dzisiejszy deszczy wielu ogrodnikom sprawił radość, dobrze, że był umiarkowany i nie narobił szkód, odpadło podlewanie

Wczoraj faktycznie był umiarkowany ale juz dzis lało jak z cebra. U mnie spadło 40 litrów na metr kwadratowy, bardzo mnie to cieszy.Było tez troszke gradu ale mało i drobniutki wiec szkód nie ma.