Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

aldonaz 20:39, 15 gru 2012

Ja też dzwonię do dzieci a moja mama do mnie - tak już te mamy mają. U mnie też nieciekawie, lało przez cały dzień. Nigdzie nie wyjeżdżałam, ale sporo w domu popracowałam. Pozdrowionka
Bogdzia 20:53, 15 gru 2012

malgocha1960 napisał(a)
Witaj Bożenko,dawno nie byłąm u ciebie.Robisz przepiękne zdjęcia ptaszkom.U mnie dla odmiany pada snieg,ale dzisiaj nie musiałąm nigdzie wychodzic to nawet nie wiem jak jest na drogach.Miłej niedzieli ci zycze.

Małgosiu miło że zajrzałaś. wiem ze to nie jest łatwe bo sama nie daje rady i na ogół wchodze tylko do osób które mi sie wpisują. Bardzo dużo już jest wątków i trudno wszędzie zajrzec. Do Ciebie kilka razy zaglądałam ale jakoś tak akurat było że dłuższy czas Ciebie nie było więc nic nie pisałam. Tym bardziej mi miło że wpadłaś. Pozdrawiam serdecznie i wszystkiego dobrego życzę.
Bogdzia 20:55, 15 gru 2012

aldonaz napisał(a)
Ja też dzwonię do dzieci a moja mama do mnie - tak już te mamy mają. U mnie też nieciekawie, lało przez cały dzień. Nigdzie nie wyjeżdżałam, ale sporo w domu popracowałam. Pozdrowionka

Gdybys tego nie napisała i tak bym myslala ze tak robisz , chyba mamy naturę mamy-kwoki i to nawet jest widoczne dla innych. Pozdrawiam Aldonko.
anna_studio 21:16, 15 gru 2012

Bogdziu...znowu jestem....
żartowałam sobie.....
eliza3 21:27, 15 gru 2012

Witam, piszesz, że u ciebie padało, u nas też nie najładniejszy dzień, ale wykorzystałam go maksymalnie... zaczynam przygotowania do świąt.
Pozdrawiam cieplutko.
Bogdzia 21:59, 15 gru 2012

anna_studio napisał(a)
Bogdziu...znowu jestem....
żartowałam sobie.....

Miło Cię widziec i dobrze że żartowałas bo nieźle musiałam sie tłumaczyc, a tak skończy się na usmiechu. ten pierniczek na avatarku strasznie kuszący bardziej niż jabłko w raju.Pozdrawiam Aniu.
Bogdzia 22:02, 15 gru 2012

eliza3 napisał(a)
Witam, piszesz, że u ciebie padało, u nas też nie najładniejszy dzień, ale wykorzystałam go maksymalnie... zaczynam przygotowania do świąt.
Pozdrawiam cieplutko.

Ja więcej siedzę na forum niż święta szykuje mało nas w tym roku będzie to mogę sobie pozwolic. Ciasto na pierniki w lodówce, ryby też zamrożone , pierogi też , prezenty kupione ,a resztę sie zrobi, nie ma paniki.
Madzenka 22:05, 15 gru 2012

Widzę Bożenko, że metodycznie jesteś już przygotowana do Świąt!
Bogdzia 22:09, 15 gru 2012

Marzena2007 napisał(a)
Widzę Bożenko, że metodycznie jesteś już przygotowana do Świąt!

Jestem przygotowana pod każdym względem choc nie wszystko jeszcze zrobione ale się zrobi . Teraz mam problem jak tu pierniczki na dzieła sztuki pomalowac , nie bedzie to proste.Idę zobaczyc jak świeta blisko u Ciebie. Pozdrówka.
EPODLAS 22:32, 15 gru 2012

Bogdziu, to jak już wymalujesz te pierniczki na dzieła sztuki, to koniecznie pokaż. Lubię oglądać dzieła sztuki.