Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

dajana 23:15, 15 gru 2012

Bogdzia napisał(a)

Bożenko pieczesz pierniczki? ja wyjęłam już ostatnie z pieca i mam ten sam problem hi.hi Umiem tylko polukrować

Ja zrobiłam ciasto i wg wskazówek Gabrysi zostawiłam do jutra . Jutro pieczenie i też tylko polukruję bo nie potrafie tak pięknie pomalowac wzorów jak np Ania -studio. Trudno Dajanko ale smaczne i tak będą.

Nie widziałam przepisu Gabrysi zrobiłam według własnego ,Wkładam do lodówki jedynie na dwie godz albo wcale a do podsypania używam mąki krupczatki jest lepsza ,,.no i szklanka miodu obowiązkowo .Pachnie w całym domu piernikami
kaisog1 23:21, 15 gru 2012

Bożenko dzięki za linka w sprawie pokarmu
Ewa 08:10, 16 gru 2012

Buziaczki, uśmiechy i słoneczko przesyłam
Bogdzia 08:31, 16 gru 2012

Tess napisał(a)
Dziękuję, tak myślałam, ale chciałam się upewnić. Mądre roślinki, co?
Buziam

Pewnie że mądre, przyroda wogóle jest mądra i dostosowuje sie do panujących warunków oczywiście w określonych granicach.
malgocha1960 08:33, 16 gru 2012

Bozenko,widziałas dzisiaj w Mai w ogrodzie naszą Ewę?Fajnie tak swojego zobaczyć i posłuchac jak ma cos mądrego do powiedzenia,bo ostatnie programy wiały nudą.
Bogdzia 08:33, 16 gru 2012

dajana napisał(a)

Bożenko pieczesz pierniczki? ja wyjęłam już ostatnie z pieca i mam ten sam problem hi.hi Umiem tylko polukrować

Ja zrobiłam ciasto i wg wskazówek Gabrysi zostawiłam do jutra . Jutro pieczenie i też tylko polukruję bo nie potrafie tak pięknie pomalowac wzorów jak np Ania -studio. Trudno Dajanko ale smaczne i tak będą.

Nie widziałam przepisu Gabrysi zrobiłam według własnego ,Wkładam do lodówki jedynie na dwie godz albo wcale a do podsypania używam mąki krupczatki jest lepsza ,,.no i szklanka miodu obowiązkowo .Pachnie w całym domu piernikami

Ja tez lubię podsypywac krupczatką , ciasto mniej się przykleja niz gdy się uzywa zwyklej mąki. U mnie dziś pieczenie, taka mała rozrywka na dziś.
Bogdzia 08:35, 16 gru 2012

malgocha1960 napisał(a)
Bozenko,widziałas dzisiaj w Mai w ogrodzie naszą Ewę?Fajnie tak swojego zobaczyć i posłuchac jak ma cos mądrego do powiedzenia,bo ostatnie programy wiały nudą.

Ja Maje zawsze oglądam premiery więc i dziś oglądałam , tym bardziej że wiedziałam ze będzie Ewa. Śliczny odcinek z tej wizyty wyszedł, bardzo mi sie podobał, ale tych pszczół trochę bym się bała a Ewa nic a nic. Miłego dnia Malgosiu.
Bogdzia 08:38, 16 gru 2012

Ewa napisał(a)
Buziaczki, uśmiechy i słoneczko przesyłam

Dzień się zaczął bardzo słonecznie bo tyle słonka i miodu ile było u Ewy trudno gdzie indziej zobaczyc. Będę miała humor przez cały dzień. Oglądałaś Ewo Pszczółkę?????Jeśli nie to wal do internetu i oglądaj.Pozdrawiam serdecznie.
Bogdzia 08:38, 16 gru 2012

kaisog1 napisał(a)
Bożenko dzięki za linka w sprawie pokarmu

Gosiu mnóstwo pozdrówek przesyłam.
malgocha1960 08:44, 16 gru 2012

O 9ej bedzie powtórka w tvn meteo,a potem przez cały tydzień,więc na pewno załapiemy sie jeszcze na ogladanie.