Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

barbara_kraj... 18:55, 15 gru 2012

A u mnie nawet padał deszcz! Paskudnie sie zrobiło
monteverde 18:59, 15 gru 2012

U mnie prószył w warmińskim śnieżek ale idzie odwilż na święta woda i plusowa temperatura
Joanka 19:02, 15 gru 2012

No proszę..... czyli znowu o kolejnych białych świętach można tylko pomarzyć.....
an_tre 19:22, 15 gru 2012

U nas tez pada deszcz, zrobiło się bardzo ślisko, ale śnieg jeszcze jest, może całkiem nie zniknie...
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Bogdzia 19:38, 15 gru 2012

Joasiu, Basiu, Aniu i druga Aniu , właśnie wróciłam do domu. U mnie pada deszcz i jest tak ślisko że kilku metrów od samochodu do sklepu przejśc nie mogłam. Jedna szklanka i slizgawka. Bardzo zła pogoda dla tych co na drogach. Byle tak w świeta nie było bo tyle ludzi bądzie w podróży to ile to wypadków może byc. Jak pomyśle o tej szklance to już i bez śniegu świeta wolę niż takie dni jak dziś.Pozdrawiam Was dziewczyny i dzięki że o mnie pamiętacie.
Bogdzia 19:43, 15 gru 2012

anna_studio napisał(a)
Pzyleciałam się przypomnieć....bo mnie nie pamiętasz....kto żem
Gawędziłyśmy ostatnio na Twojej 512...
a, że lubisz ptaszki....dorzucam takiego...co to nie gardzi toaletą nawet przy mozie...

Aniu doskonale Cię pamiętam tylko nie wiedziałam ze to Ty spotkałaś sie z dziewczynami. Ewa napisała imionami bez nicków to skąd wiedziec o którą Anię chodzi? Ań na ogrodowisku dużo a nie wiem gdzie która mieszka. Wiem gdzie Ania asc bo byłam u niej a pozostałych niestety nie wiem, no może jeszcze Anie Monte pi razy drzwi wiem. Przesyłam pozdrówka i zapewniam że pamiętam o Tobie oczywiscie i dziękuję za kąpiącego sie ptaszka, czyścioszek.
jotka 19:44, 15 gru 2012

U mnie też paskudna pogoda - właśnie obdzwoniłam dzieci, sprawdzając czy wszystkie już w domach bezpieczne ...

pozdrawiam
Bogdzia 19:45, 15 gru 2012

asc napisał(a)
Wszystkie fotki ładne... a u mnie jastrząb zaatakował sikorki.. i to pod oknem w kuchni....... grrrr

jak on tak stale na małe ptaszki poluje to jednak musi byc krogulec, ale ze zdjec wydawał sie dośc duży czyli jastrząb i badz tu madry.
Bogdzia 19:47, 15 gru 2012

jotka napisał(a)
U mnie też paskudna pogoda - właśnie obdzwoniłam dzieci, sprawdzając czy wszystkie już w domach bezpieczne ...

pozdrawiam

Ja też taka jestem że z każdym przewidywanym niebezpieczeństwem dzwonię a oni czasem sie złoszcza.
malgocha1960 20:30, 15 gru 2012

Witaj Bożenko,dawno nie byłąm u ciebie.Robisz przepiękne zdjęcia ptaszkom.U mnie dla odmiany pada snieg,ale dzisiaj nie musiałąm nigdzie wychodzic to nawet nie wiem jak jest na drogach.Miłej niedzieli ci zycze.