Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 14:22, 14 maj 2019

zszywka napisał(a)
Super ze zaczyna się szał u Ciebie Mam nadzieje ze u Ciebie tez deszcz spadnie

Kropi , dwie krople na metr kwadratowy .
Bogdzia 14:23, 14 maj 2019

Nikita napisał(a)
Bogdziu, niespodzianka dla ciebie... pojawiły się u nas kolejne ptaszki "na miejskim murze". Od razu zrobiłam dla Ciebie fotki. Strona 656 w moim wątku.

Madzia widzialam , myślałam że na Twoim murze w Twoich skrzynkach i popędziłam zobaczyc ale się rozczarowałam. Te tez piekne .
Bogdzia 14:24, 14 maj 2019

GorAna napisał(a)
Bożenko, zachwycam się!
Zostawiam serdeczności

Aniu wspominam pobyt u Ciebie , pieknie i miło było.
Bogdzia 14:26, 14 maj 2019

Kasya napisał(a)

O to cos dla mnie

Ja jak patrze na twój ogrod to wydaje mi się zawsze inny bo rozne zestawienia są, co roku trochę inaczej rozkwitają rododendrony
Ale zawsze cudnie

Kasiu bez od Ciebie ma paczki a ta piekna azalia nieststy nie ale i tak jestem zadowolona ze przetrzymała zimę , zaczyna wypuszczac młode listki , jak sie zestarzeje to i zakwitnie, a jak Twoja?
Bogdzia 14:26, 14 maj 2019

Aneczka napisał(a)

Łał wspaniałe ujęcie. Tak tajemiczo. Uwielbiam takie miejsca. Pozdrawiam Cię gorąco.

Dzięki.
mirkaka 14:29, 14 maj 2019

Bożenko, mimo że mam swoje kwasoluby to wizyta w Twoim ogrodzie jest ucztą dla moich oczu
Uwielbiam tę alejkę z żółtymi i fioletowymi azaliami
Czytam że masz problemy z oczami, nie musisz odpisywać na nasze posty, nie musisz też do nas zaglądać, wszyscy to rozumiemy, tylko wstawiaj zdjęcia ze swojego ogrodu
Bogdzia 14:29, 14 maj 2019

mira napisał(a)

Tak to prawda
podglądam teraz bo to będzie/jest moc koloru
pokazuj u siebie ten kolor i nie musisz być tak akuratna w odpisywaniu - jak będzie co ciekawego to dam Ci znać - na razie zaglądam do Ciebie to nic nie piszę u siebie
pozdrawiam

Mira byłabym wdzieczna gdybys dawała znac jak u Ciebie cos ciekawego ale kiedys napisałaś ze nic ciekawego sie nie dzieje a ja mimo to zajrzałam i było bardzo pięknie i ciekawie. A Wy nie wyjechałyście na bzy??? Myślałam ze teraz jestescie.
mirkaka 14:30, 14 maj 2019

Bogdzia napisał(a)

Kropi , dwie krople na metr kwadratowy .

ha ha to tak jak u mnie
Margarete 14:31, 14 maj 2019

Nic nam sie wcale nie nudzi, pokazuj spokojnie "stare widoki" bo i tak są piękne i te kolory intensywne Rh i azalii są zniewalające

U mnie też azalie stanęły w rozkwicie - te zimne noce chybe je nieco wyhamowały, ale najważniejsze że od wczoraj pada Hurra! może nie dużo tej wody jest ale sukcesywnie całymi godzinami kropi...bo ja juz straciłam nadzieje na deszcz po ostatnich szumnych zapowiedziach, duzym zachmurzeniu w piątek w sobote adeszczu spadło malutko...

Cudna ta twoja peonia drzewiasta - kolor taki ciemnofiletowy - śliczna - moje dzieki niskim tempwraturom wciąż w pełnym rozkwicie

Zapach bzu jest piekny - nie mogę sie doczekac mojego palibina, on też czaruje zapachem..
Buziaki!
Bogdzia 14:35, 14 maj 2019

mirkaka napisał(a)
Bożenko, mimo że mam swoje kwasoluby to wizyta w Twoim ogrodzie jest ucztą dla moich oczu
Uwielbiam tę alejkę z żółtymi i fioletowymi azaliami
Czytam że masz problemy z oczami, nie musisz odpisywać na nasze posty, nie musisz też do nas zaglądać, wszyscy to rozumiemy, tylko wstawiaj zdjęcia ze swojego ogrodu

Dzieki Mirus, czasem jest lepiej czasem gorzej , teraz gorzej i chyba tylko u siebie odpiszę. Zdjecia wstawie ale poniewaz wczoraj wstawiałam to bedą podobne. Ten fragment o którym piszesz lubie i ja bo jest najwczesniejszy.
U mnie dopiero zaczynaja kwitnac , młode cebulki , szału nie ma.
Narcissflory są piekne