Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 17:30, 17 gru 2012

Justyna napisał(a)
śliczne ta biała plamka na potylicy i mały czubek. Słodziaszki.

Zdjęcia kiepskie bo niedawno robione a teraz światło do niczego, ale zawsze coś tam widac.
Milka 17:30, 17 gru 2012

szkoda, że zostało usunięte i nie miałam okazji poczytać!!
Bogdzia 17:38, 17 gru 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Bogdziu a można ptakom sypać kaszę?
To jeszcze powiem, to co już mówiłam - Twój tekst (prezentacja) o narzędziach - najlepsza. Z morałem i przesłaniem ale ciekawie przekazanym. To do mnie przemówiło jak nic!

Ewo ja kaszę sypałam ale nie chciały jeśc wiec chyba nie warto. Miło mi że wpadłaś bo teraz jesteś gwiazdą telewizyjną o której względy wszyscy zabiegają i słusznie bo pięknie wypadłas ze swoim gospodarstwem.
Co do narzędzi to ja w konkursie udziału nie biorę . Mnie zależało na humorystycznym potraktowaniu tematu i narzędzia musiały byc brudne by był kontrast (zamierzony) do czystych rąk.Mnie sie wszystkie prace podobały bo widac że każdy sie starał by jak najlepiej temat ując .Twoje ujęcie tez bardzo mi sie podoba ale szczerze mówiąc nie umiałabym wybrac . Dobrze że nie muszę.Pozdrawiam Cię serdecznie i zdradze ze dziś znów ogladałam Maję a w niej Ciebie.I pewnie jeszcze niejeden raz obejrzę . tak tam pieknie , słonecznie i domowo, super klimat.
Bogdzia 17:39, 17 gru 2012

irena_milek napisał(a)
szkoda, że zostało usunięte i nie miałam okazji poczytać!!

Ircia co zostało usunięte????
kasik778 20:47, 17 gru 2012

Bogdziu zainspirowałaś mnie do dokładniejszej obserwacji ptaków, czytam twój wątek (pierwszą część) i zachwycają mnie twoje zdjęcia nie tylko ptaków ale i ogólnie przyrody, ja staram się systematycznie dokarmiać ptaki u mnie, na razie z moich obserwacji wynika, że pszenica jest w niełasce, skrzydlate towarzystwo wydziobało słonecznik i płatki owsiane a pszenica chyba w ogóle nie ruszona...
pozdrawiam
anipla 13:29, 18 gru 2012

Odmeldowuję się i macham....
troszkę mnie nie było a tu nawet kangury po wątku Ci biegały....jakoś cieplej się zrobiło
U mnie po nocnym deszczu ,błocisko szarro buro i ponuro-pogoda mało nastrajająca do pracy - u Ciebie Bożenko pewnie też...
Pozdrawiam serdecznie i słonka życzę i śniegu żeby roślinki nie pomarzły.
hanka_andrus 13:31, 18 gru 2012

Pozdrawiam!
Mala_Mi 16:24, 18 gru 2012

Cisza............. wszędzie pierniczki... u nas też takiej tradycji nie było... za to M powiesił lampki na choinkach.. i w zeszłym roku starczyło na 8 drzewek, a w tym na 3 i to tak kuso.... rośnie ogród
Gosiniak 17:18, 18 gru 2012

Witam serdecznie, nie mogłabym ominąć tak cudnego ogrodu, ilość rododendronów tak pięknie kwitnących zwaliła mnie z nóg. Przepiękne zdjęcia w wizytówce- aż chce się żyć dla takich widoków. Ja dopiero zaczynam odkrywać te piękne rośliny, ile czasu potrzeba żeby mieć takie duże okazy? Zazdroszczę strasznie, bo je uwielbiam, może masz ulubione, które mogłabyś polecić? Pozdrawiam przedświątecznie.
ana_art 18:39, 18 gru 2012

asc napisał(a)
Cisza............. wszędzie pierniczki... u nas też takiej tradycji nie było... za to M powiesił lampki na choinkach.. i w zeszłym roku starczyło na 8 drzewek, a w tym na 3 i to tak kuso.... rośnie ogród

szcześciara niedość że jej ogród rośnie to jeszcze będzie miała światełka, u mnie pewnie nie będzie są takie zaspy, że do drzewek nie dotrę