Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

agniecha973 15:52, 03 lut 2013

Bogdziu, jest RUDZIK!!! Przyuważyłam go dziś. Mógł być cały czas, ale dopiero dziś miałam czas dłużej obserwować. Teraz trzeba uważniej się przypatrywać, bo nie ma białego tła ze śniegu. Zdjęcia rudzika nie mam, ale mam zdj. rodzinki na podłodze obserwującej rudzika. Jak się zgodzą to wieczorem pokażę akcję RUDZIK
dajana 16:07, 03 lut 2013

No to jest nas więcej pod względem ciuszków ale nie tylko pod tym względem Bożenko .Miłej niedzieli życzę Wczoraj jako ostatnia opuściłam forum,, ja nie padłam lecz mój komputer się zbuntował Dzisiaj jest łaskawszy .Bożenko jakie iglaki rosną w cieniu na wapiennej glebie? oprócz sosen ,,bo tych mam wszędzie pełno i nie zasłonią mi siatki .Musze obsadzić 30 metrów i nie mam pojęcia czym .
wiunia 18:07, 03 lut 2013

Bogdziu serdecznie dziękuję za rady odnośnie rh, wielkie dzięki !!!
Martek 18:11, 03 lut 2013

Ciuch jest fajny jak mi w nim dobrze,do twarzy,ale bez akceptacji osób trzecich trudno mi to samej ocenić dlatego też nie cierpię kupować ubrań.Buty już mi łatwiej .
Wszelkie inne rzeczy lubię i zwykle nie żałuję decyzji.

Pozdrawiam Bogdziu i tulam
Przetacznik 18:55, 03 lut 2013

Bogdziu pozdrawiam Cię serdecznie na już prawie przedwiośniu : )
Bogdzia 19:22, 03 lut 2013

asc napisał(a)
Pozdrawiam.... napisałam i coś pomieszałam, że poszło w kosmos.... za dużo rzeczy robię na raz

Nie martw się tym Aniu, pozdrawiam serdecznie.
Bogdzia 19:24, 03 lut 2013

agniecha973 napisał(a)
Bogdziu, jest RUDZIK!!! Przyuważyłam go dziś. Mógł być cały czas, ale dopiero dziś miałam czas dłużej obserwować. Teraz trzeba uważniej się przypatrywać, bo nie ma białego tła ze śniegu. Zdjęcia rudzika nie mam, ale mam zdj. rodzinki na podłodze obserwującej rudzika. Jak się zgodzą to wieczorem pokażę akcję RUDZIK

Agnieszko cieszę się bardzo , to taki fajny ptaszek, duża radośc dla mnie że sobie radzi a na sesję zdjęciową czekam , zaraz zajrzę.
Bogdzia 19:32, 03 lut 2013

dajana napisał(a)
No to jest nas więcej pod względem ciuszków ale nie tylko pod tym względem Bożenko .Miłej niedzieli życzę Wczoraj jako ostatnia opuściłam forum,, ja nie padłam lecz mój komputer się zbuntował Dzisiaj jest łaskawszy .Bożenko jakie iglaki rosną w cieniu na wapiennej glebie? oprócz sosen ,,bo tych mam wszędzie pełno i nie zasłonią mi siatki .Musze obsadzić 30 metrów i nie mam pojęcia czym .

W cieniu i na wapiennej glebie to najlepiej cis urośnie. Szczerze mówiąc zawsze myslalam że on kwaśna glebę lubi ale na forum w wielu miejscach czytałam że właśnie wapienną. Co do cienia to sama sprawdziłam -rośnie.
Bogdzia 19:33, 03 lut 2013

wiunia napisał(a)
Bogdziu serdecznie dziękuję za rady odnośnie rh, wielkie dzięki !!!

Miło mi jak mam okazję pomóc więc nie dziekuj .
Bogdzia 19:34, 03 lut 2013

Martek napisał(a)
Ciuch jest fajny jak mi w nim dobrze,do twarzy,ale bez akceptacji osób trzecich trudno mi to samej ocenić dlatego też nie cierpię kupować ubrań.Buty już mi łatwiej .
Wszelkie inne rzeczy lubię i zwykle nie żałuję decyzji.

Pozdrawiam Bogdziu i tulam

Marta Ty możesz oczy zamknac i kupowac, Tobie we wszystkim będzie dobrze , jestes super babką.