Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 21:12, 02 lut 2013

Marzena2007 napisał(a)

Madzena na wnętrzowisko zaprasza!!!

Byłam i nawet się mądrzyłam.

ale ciasteczka nie skosztowałaś

faktycznie nie, nawet nie zauważyłam że były ,tak sie gapiłam na wnętrza. Może jeszcze coś zostało . Idę.
Bogdzia 21:22, 02 lut 2013

monteverde napisał(a)
Bogdziu co to za ptak?
czekałam u mnie ale przeoczyłaś pozdrawiam

Aniu to szpak.
Bogdzia 21:29, 02 lut 2013

Urszulla napisał(a)
Bogdziu.....poczytałam...
birki Irenki obejrzałam......
i tak sobie dodam.... żal zawsze jak stare 10-letnie rzeczy "niezniszczalne" się psują...też tak mam

Ja lubię stare rzeczy , miłe przytulne dopasowane do figury i charakteru i bardzo trudno się z nimi rozstaję , a nowe często tak długo czekaja na ubranie że nie jeden raz z nich ,,wyrastam" zanim zdecyduje sie ubrac. Chyba mało kobieca jestem albo mało próżna?
Mala_Mi 00:03, 03 lut 2013

Boziu.,.... ja też tak mam , że jak coś polubię to będę w tym paradować do zniszczenia absolutnego... i do ogrodu to mi nie żal wyrzucić forsy, a do ciuchów zawsze 100 razy zastanowię się
Ale moda na ubrania mija, a ogród cieszy bez różnicy na modę.... bo on zawsze jest modny i nieważne w jakim stylu.......
Anabell 00:31, 03 lut 2013

Bożenko!!! odnalazłam swoje rododendrony , jak będziesz miała ochotę zerknij do mnie . Pozdrawiam.
Ewa 07:46, 03 lut 2013

Bogdziu jak ja Cię lubię ......strasznie mi się podoba Twój sposób na życie
Bogdzia 10:25, 03 lut 2013

Ewa napisał(a)
Bogdziu jak ja Cię lubię ......strasznie mi się podoba Twój sposób na życie

Ewo dziękuję. Ja przyjęłam że ludzie mogą mnie różnie oceniac. Na ich ocenę mają wpływ inni ludzie a czasem nieznane fakty czy mylace pozory i tak naprawde tylko ja wiem jakim jestem człowiekiem , to podstawa by byc w swojej ocenie porządnym człowiekiem.
Miłego dnia życze Ewuś.

Edit : muszę dopisac że to co tu napisałam nie wynika z moich przemyśleń jak powinnam życ, to wynik beznadziejnego tłumaczenia komuś kiedyś że nie jest tak jak on(ona) myśli, ponieważ i tak mi nie uwierzono stwierdziłam ze najwżniejsze jest to co ja wiem o sobie , jaka naprawde jestem a nie co ludzie o mnie myślą. To było bardzo dawno ale ta zasada została mi na całe życie.
Bogdzia 10:26, 03 lut 2013

Anabell napisał(a)
Bożenko!!! odnalazłam swoje rododendrony , jak będziesz miała ochotę zerknij do mnie . Pozdrawiam.

Byłam , odpisałam um Ciebie.
Bogdzia 10:30, 03 lut 2013

asc napisał(a)
Boziu.,.... ja też tak mam , że jak coś polubię to będę w tym paradować do zniszczenia absolutnego... i do ogrodu to mi nie żal wyrzucić forsy, a do ciuchów zawsze 100 razy zastanowię się
Ale moda na ubrania mija, a ogród cieszy bez różnicy na modę.... bo on zawsze jest modny i nieważne w jakim stylu.......

Ja aż tak długo nad kupieniem ciuchów się nie zastanawiam bo rozbolała by mnie głowa , nie lubię ich kupowac , nie lubię myslec co pasuje lub nie do jakiejs bluzki czy spódniczki i dlatego kupuję jak tylko coś mi się podoba bez myślenia czy do czegoś pasuje czy nie. Prawdą jest że bez porównania bardziej wolę te pieniądze przeznaczyc na ogród. Miłego dnia Aniu.
Mala_Mi 13:55, 03 lut 2013

Pozdrawiam.... napisałam i coś pomieszałam, że poszło w kosmos.... za dużo rzeczy robię na raz