EPODLAS
22:07, 01 lut 2013
Bogdziu, stare przysłowie mówi " ładnemu we wszystkim ładnie" A ja wierzę w przysłowia, bo to jest mądrość narodów.
Bożenko.. pamiętam jak w pewnym momencie złapałaś się za głowę i stwierdziłaś...zapomniałam się przebrać![]()
![]()
Ale goście już pojechali
![]()
![]()
Najśmieszniejsze, że nikt nie wiedział, ze masz się przebrać, bo wyglądałaś naprawdę dobrze
I jak była dyskusja o butkach ogrodowych to poszukałam zdjęcia, bo sama nie zauważyłam, że masz takie butkiChociaż słyszałam jak mówiłaś że się nie przebrałaś.... dla mnie strój był OK..wiec nie zwróciłam na to uwagi....... i faktycznie nie cyganisz.... I dopiero na foto to zauważyłam, mało tego to foto było pokazywane i też nikt na to nie zwrócił uwagi.. .... Jak Irenka nałoży stój ogrodniczki to wszyscy wszystko widzą.... a nas biedne żuczki nikt
Acha, proszę o gałąź w ładnym otoczeniu rh... wtedy sam się dam nawet złapać
Bogdziu, stare przysłowie mówi " ładnemu we wszystkim ładnie" A ja wierzę w przysłowia, bo to jest mądrość narodów.
Bogdziu, mam jednego rh, który rośnie u mnie drugi rok i jest wszystko ok, ale mam pytanko czy mam go czymś okryć przed silnymi wiatrami, ponieważ u mnie strasznie wieje dość często o tej porze roku i boję się, że mu to zaszkodzimam wrażenie, że listki są tak wymęczone, że hej! W zeszłym roku pod koniec zimy było podobnie więc miałam takie resztki otuliny i go obwiązałam, śniegi i mróz przetrwał ale boję się o te wiatry, czy folią mogę go obwiązać na około (otulina wyszła)???
Pozdrawiam sedrecznie