Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

danuta_szwajcer 16:56, 08 mar 2013

Serdeczności i święta każdego dnia
eliza3 16:59, 08 mar 2013

Bożenko, wiersz super, mojemu M też się podobał, a zdjęcia grubodzioba pierwsza klasa.
Z życzeniami, aby Dzień Kobiet trwał cały rok kwiatek.

AgnieszkaW 17:42, 08 mar 2013

Witaj Bogdziu, jestem tu nowa, chociaż Ogrodowisko śledzę prawie od początku, w tym twój ogród - bardzo mi się podoba, bo ma swój klimat i naturalność. Jest fajnie wkomponowany w krajobraz, a ja zwracam na to uwagę. Tak trzymaj, jest pięknie i naturalnie.
Pozdrawiam, Agnieszka
Bogdzia 18:09, 08 mar 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Witaj Bogdziu, jestem tu nowa, chociaż Ogrodowisko śledzę prawie od początku, w tym twój ogród - bardzo mi się podoba, bo ma swój klimat i naturalność. Jest fajnie wkomponowany w krajobraz, a ja zwracam na to uwagę. Tak trzymaj, jest pięknie i naturalnie.
Pozdrawiam, Agnieszka

Dzięki Agnieszko za miłe słowa , ale mam pytanie . Mieszkasz w takim pięknym miejscu , czy gdzies pokazujesz swój ogród?
Madzenka 18:15, 08 mar 2013

Bogdzia napisał(a)

Jeśli chodzi o grubodzioba to one są w pobliżu liściastych lasów ale czasem w czasie przelotów mogą się pokazac i gdzie indziej ale pod warunkiem dobrze zaopatrzonego karmnika.
A co do matury to to co piszesz tylko potwierdza że to wszystko prawda jak się obniża poziom w naszych szkołach.

Zdawałam w 84 roku i była łatwiutka bo zawsze z matematyki miałam piątkę na maturze oczywista oczywistość również

Teraz to bym chyba oblała na całego, więc może dobrze, że poziom się obniża
Bogdzia 18:19, 08 mar 2013

Haniu, Jolu Irenko. Aniu DS, Danusiu,Elizko dzięki za życzenia i piękne kwiaty. Wszystkiego dobrego Wam życzę a zamiast kwiatków pokażę dzięcioła który dziś uczył się jeśc z karmika zwanego przeze mnie butelką.

Tu próbuje jeśc z ,,talerzyków gdzie są ziarna

A tu się zdenerwował i dziobem wykuł sobie dziurę w przezroczystym tworzywie i potem jadl już tylko z tej dziury.

Przy okazji zobaczcie jak dziś u mnie śnieg padał. M już drugi raz odśnieża.Ja się cieszę bo teraz moje roślinki nie zmarzna.
AniaDS 18:20, 08 mar 2013

Proszę, jaki mądry .
Bogdzia 18:24, 08 mar 2013

Marzena2007 napisał(a)

Zdawałam w 84 roku i była łatwiutka bo zawsze z matematyki miałam piątkę na maturze oczywista oczywistość również

Teraz to bym chyba oblała na całego, więc może dobrze, że poziom się obniża

Marzenko już matury zdawac nie będziesz a obniżanie poziomu nauki w szkołach spowoduje tylko jedno ze nasze dzieci i wnuki będą tanią siła roboczą dla zachodu a może i wschodu. Ja bym tego nie chciała i dlatego bardzo mi się to nie podoba. Matematyka jest w najmniejszym stopniu nauką liczenia to jest nuka logicznego myślenia , podstawa wszystkiego . Dobrzy matematycy to wcale nie sa ludzie którzy liczą jak kalkulatory , to są ludzie myślący , w każdym temacie.
Bogdzia 18:25, 08 mar 2013

AniaDS napisał(a)
Proszę, jaki mądry .

AgnieszkaW 18:26, 08 mar 2013

W 2012 r zdobyliśmy 1- mce w gminie na najpiękniejszy ogród w kategorii ogrod przydomowy, startowałam tez w konkursie w "Moim Pięknym Ogrodzie" ogrodnik doskonały 2012, ale przeszło bez echa.