M już chyba zapomniał o bólu, pozostały zdjecia .Dzięcioł cwaniak ale jak się ma tak silny dziób to można sobie dziury robic gdzie sie chce. A wnuczkowy dzień jak już pisałam przeszedł koło nosa choc jak dziś pojechalismy to się z nimi widzieliśmy więc nie jest żle.Dzięki Kasiu za odwiedziny, niech ten Twój bociś sprowadzi w końcu wiosnę.
No faktycznie dlaczego akurat te dwa zawody?????????????Maturą sie nie martw może akurat bedzie to zadanie z ,,kawału" i trzeba bedzie tylko drwala pokolorowac , a to dzieci z przedszkola jeszcze potrafią.Mnie sie wydaje po tym co piszą w internecie i mówia w tv że juz jest strach iśc do lekarza.Zresztą miałam niedawno w rodzinie przypadek o którym nawet nie chce pisac bo włos staje na głowie.
Krysiu u mnie też śniegu dużo i jak pojechaliśmy do sklepu to lód pod nogami ale dziwne bo powietrze nie jest takie zimne , tylko przy ziemi.U mnie w tej chwili jest -3 u Ciebie pewnie podobnie bo to ten sam rejon.
Bogdzia .. mam coś dla Ciebie.... Na imieniny
Ale się ucieszyłam jak wypatrzyłam..... dokładnie te same i takie same jak moje... Lucifer nie równy Luciferowi .. to już wiem
Aniu widzę ze aż podskakujesz z radości a ja już sie martwię co ja wymyślę na Twoje Imieniny jak Ty wszystko masz w duzych ilosciach? A dlaczego Luciferki nie sa sobie równe?????
Bogdziu na Warmii zapowiadali od niedzieli - 10 st., ale teraz przesunęli terminy, zobacz jaki cały tydzień do piątku ma być, aż się bojęhttp://www.twojapogoda.pl/polska/warminsko-mazurskie/olsztyn/16dniowa ,a nad morzem znośniej ale odczuwalna duża przy -5 st., w nocy odczuwalna - 12 st., jak wpiszesz po prawej swoją miejscowość to wyskoczy prognoza dla Ciebie
Bo w sklepie od jednego producenta było dużo cebuli Lucifer.. każde inne.. i znalazłam dokładnie te same co u siebie sadziłam.. i je mam.... i one są duuuuuużo większe od tych pozostałych...... jak i z innych kompletów... Kupiłam..dla Ciebie na imieniny ... dokładnie te same co moje.... na wszelki wypadek możesz wykopywać, ale moje rosną w gruncie już od 2009 roku.... tylko kilka centymetrów kory sypie im na zimę.. Kurcze jeden producent a cebule Lucifera rożne..... i mam te same.. kupiłam Tobie i Alince... ale się cieszę Jakbym w toto lotto wygrała....