Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Krys 20:54, 09 mar 2013

Bożenko jestem na bieżąco u Ciebie u mnie duzo śniegu i coraz zimniej się robi ,pozdrowienia
Bogdzia 20:56, 09 mar 2013

bociek napisał(a)
Bozenko, piekny grubodziob i fajna przygoda. Zal tylko, ze dziobnal eMa, ale na pewno byl wystraszony. Mam nadzieje, ze nic mu nie bedzie. Moc ptakow u Ciebie, a dzieciol spryciula
Wierszyk swietny, usmialam sie.
A, ze snieg spadl to dobrze, bo sie strasznie niepokoilam prognozami, ale skoro jest snieg to jestem spokojniejsza.
Milego wnuczkowego dnia

M już chyba zapomniał o bólu, pozostały zdjecia .Dzięcioł cwaniak ale jak się ma tak silny dziób to można sobie dziury robic gdzie sie chce. A wnuczkowy dzień jak już pisałam przeszedł koło nosa choc jak dziś pojechalismy to się z nimi widzieliśmy więc nie jest żle.Dzięki Kasiu za odwiedziny, niech ten Twój bociś sprowadzi w końcu wiosnę.
Bogdzia 21:06, 09 mar 2013

gierczusia napisał(a)
Bogdziu .. Ja też popodziwiałam ptaszki i uśmiałam się z wiersza , choć widmo nowej matury krąży nade mną już dawno .., niedawno śmialiśmy się w pracy ,że wnet będzie strach iść do mechanika samochodowego i ginekologa.. .., nie wiem czemu akurat te zawody wzięłyśmy na tapetę

Mam nadzieję ,że z Twoim eMem wszystko ok

No faktycznie dlaczego akurat te dwa zawody?????????????Maturą sie nie martw może akurat bedzie to zadanie z ,,kawału" i trzeba bedzie tylko drwala pokolorowac , a to dzieci z przedszkola jeszcze potrafią.Mnie sie wydaje po tym co piszą w internecie i mówia w tv że juz jest strach iśc do lekarza.Zresztą miałam niedawno w rodzinie przypadek o którym nawet nie chce pisac bo włos staje na głowie.
Bogdzia 21:10, 09 mar 2013

Krys napisał(a)
Bożenko jestem na bieżąco u Ciebie u mnie duzo śniegu i coraz zimniej się robi ,pozdrowienia

Krysiu u mnie też śniegu dużo i jak pojechaliśmy do sklepu to lód pod nogami ale dziwne bo powietrze nie jest takie zimne , tylko przy ziemi.U mnie w tej chwili jest -3 u Ciebie pewnie podobnie bo to ten sam rejon.
Mala_Mi 21:11, 09 mar 2013

Bogdzia .. mam coś dla Ciebie.... Na imieniny
Ale się ucieszyłam jak wypatrzyłam..... dokładnie te same i takie same jak moje... Lucifer nie równy Luciferowi .. to już wiem
Bogdzia 21:12, 09 mar 2013

Marzena2007 napisał(a)
Bożenko mam nadzieję, że śnieg ochroni Twoje rośliny. Pozdrawiam

Też mam taką nadzieje , a będzie ten mróz wogóle bo nie znam żadnych progoz z dzisiejszego dnia?
Bogdzia 21:15, 09 mar 2013

asc napisał(a)
Bogdzia .. mam coś dla Ciebie.... Na imieniny
Ale się ucieszyłam jak wypatrzyłam..... dokładnie te same i takie same jak moje... Lucifer nie równy Luciferowi .. to już wiem

Aniu widzę ze aż podskakujesz z radości a ja już sie martwię co ja wymyślę na Twoje Imieniny jak Ty wszystko masz w duzych ilosciach? A dlaczego Luciferki nie sa sobie równe?????
monteverde 21:22, 09 mar 2013

Bogdziu na Warmii zapowiadali od niedzieli - 10 st., ale teraz przesunęli terminy, zobacz jaki cały tydzień do piątku ma być, aż się boję http://www.twojapogoda.pl/polska/warminsko-mazurskie/olsztyn/16dniowa ,a nad morzem znośniej ale odczuwalna duża przy -5 st., w nocy odczuwalna - 12 st., jak wpiszesz po prawej swoją miejscowość to wyskoczy prognoza dla Ciebie
Bogdzia 21:32, 09 mar 2013

monteverde napisał(a)
Bogdziu na Warmii zapowiadali od niedzieli - 10 st., ale teraz przesunęli terminy, zobacz jaki cały tydzień do piątku ma być, aż się boję http://www.twojapogoda.pl/polska/warminsko-mazurskie/olsztyn/16dniowa ,a nad morzem znośniej ale odczuwalna duża przy -5 st., w nocy odczuwalna - 12 st., jak wpiszesz po prawej swoją miejscowość to wyskoczy prognoza dla Ciebie

Miałam nadzieje ze się z tych prognoz wycofali ale widzę ze nie. No to by było bardzo nieciekawie, nie może sie im spełni. a jest śnieg jest u Ciebie?
Mala_Mi 22:05, 09 mar 2013

Bo w sklepie od jednego producenta było dużo cebuli Lucifer.. każde inne.. i znalazłam dokładnie te same co u siebie sadziłam.. i je mam.... i one są duuuuuużo większe od tych pozostałych...... jak i z innych kompletów... Kupiłam..dla Ciebie na imieniny ... dokładnie te same co moje.... na wszelki wypadek możesz wykopywać, ale moje rosną w gruncie już od 2009 roku.... tylko kilka centymetrów kory sypie im na zimę.. Kurcze jeden producent a cebule Lucifera rożne..... i mam te same.. kupiłam Tobie i Alince... ale się cieszę Jakbym w toto lotto wygrała....