Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 22:02, 07 mar 2013

agata19762 napisał(a)
Bogdziu do mnie też przylatują .......

To masz piekne widoki. Do mnie przylatuja od wielu lat i ciągle nie mogę sie na nie napatrzec. śliczne zdjęcie zrobiłaś.
monteverde 22:06, 07 mar 2013

Fajne fotki, a ja dzisiaj karmiąc ptaki ok.15.00 widziałam wielkie czarne ptaszysko na niebie, bardzo duże skrzydła i bocian to na pewno nie był ani gęś, poleciał nad naszą Pannę(kanał)
Bogdzia 22:08, 07 mar 2013

asc napisał(a)
Super fotki.. tylko palca szkoda.. bo grubodziób ma uścisk potężny

To naprawdę bardzo dużo ... zjadłam kompot z wiśni i wyrzuciłam pestki.. o ja głupia pipa jedna..... trzeba było papugowi wrzucić

M nie mógł wytrzymac , podobno bardzo bolało, .ale nigdy więcej pewnie nie będzie takiej okazji żeby go w ręce trzymac. Musieliśmy sprawdzic czy nic mu nie jest a on nawet dał się złapac. i wodę w misce mu zmieniałam w odległości 15 cm , coś mu chyba jednak było że był taki ,,odważny"ale ze skrzydłami wszystko w porządku i nic złego widac nie było.
Bogdzia 22:09, 07 mar 2013

monteverde napisał(a)
Fajne fotki, a ja dzisiaj karmiąc ptaki ok.15.00 widziałam wielkie czarne ptaszysko na niebie, bardzo duże skrzydła i bocian to na pewno nie był ani gęś, poleciał nad naszą Pannę(kanał)

To pewnie jakiś drapieżca.
ana_art 22:40, 07 mar 2013

Bożenko, zawsze mam usmiech na twarzy jak widzę Twoje zdjęcia ptaków, tym razem normalnie padlam na kolana... zdjęcie niesamowite że też nie potrafie zrobic takich fotek chociaż w połowie ładnych
Bogdzia 22:46, 07 mar 2013

ana_art napisał(a)
Bożenko, zawsze mam usmiech na twarzy jak widzę Twoje zdjęcia ptaków, tym razem normalnie padlam na kolana... zdjęcie niesamowite że też nie potrafie zrobic takich fotek chociaż w połowie ładnych

Aniu dziś to była właściwie prosta sprawa bo on się wogóle nie bał, ale zeby szcześcia nie było za dużo to było słabe światło.
Bogdzia 22:48, 07 mar 2013

Dostałam dziś od przyjaciółki fajny choc smutny kawał. Zobaczcie jak wyglądały matury z matematyki w poszczególnych latach. Przypominam że to kawał ale ziarnko prawdy jest.

1950 r.

Drwal sprzedał drewno za 100 zł. Wycięcie drzewa na to drewno kosztowało go 4/5 tej kwoty. Ile zarobił drwal?

1980 r.

Drwal sprzedał drewno za 100 zł. Wycięcie drzewa na to drewno kosztowało go 4/5 tej kwoty - czyli 80 zł. Ile zarobił drwal?

2000 r.

Drwal sprzedał drewno za 100 zł. Wycięcie drzewa na to drewno kosztowało go 4/5 tej kwoty, czyli 80 zł. Drwal zarobi 20 zł. Zakreśl liczbę 20.

2010 r. (tylko dla zainteresowanych)

Drwal sprzedał drewno za 100 zł. W tym celu musiał wyciąć kilka starych drzew. Podzielcie się na grupy i odegrajcie krótkie przedstawienie, w którym postarajcie się przedstawić jak w tej sytuacji czuły się biedne zwierzątka leśne i rośliny. Przekonajcie widza. jak bardzo niekorzystne dla środowiska jest wycinanie starych drzew.

2013 r.

Drwal sprzedał drewno za 100 zł. Pokoloruj drwala.
agniecha973 22:52, 07 mar 2013

Dobre! Ha ha!
Urszulla 23:14, 07 mar 2013

ha,ha,ha

a właściwie to się śmiać czy płakać?
Madzenka 23:25, 07 mar 2013

Piękny grubodziób. Bożenko M się pyta co zrobić aby taki do nas chciał przylecieć?

Ps. Moj matura z matematyki byla prościutka a dodam, ze nie zdaję w 2013