Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

anipla 10:25, 15 mar 2013

Bożenko przykro mi z powodu świerka,dla pocieszenia marnego powiem że ja jakby co 7 do wycięcia będę miała bo stosunkowo blisko są i tak myślę żeby je teraz może górą przyciąć i pilnować wysokości.....ale M bedzie przeciwny ,a ja myślę tak jak Ty - bezpieczeństwo na 1 miejscu mimo tego że szkoda bardzo....
Pozdrawiam i miłego dnia życzę
ps. zdjęcia jak zwykle rewelacja
Kindzia 10:30, 15 mar 2013

Bogdziu z pozdrowieniami przyleciałam, o świerku wyciętym poczytałam, kolorowe sójki widziałam...i zmykam dalej
U nas zero śniegu!
Milka 12:30, 15 mar 2013

Jestem na bieżąco prognozy okropne, zimy wszyscy mają dość, szaleje okrutnie w niektórych rejonach! świerka bardzo szkoda, ale jak mus, to mus; szkoda, że wcześniej nie był ciachany lub lekko formowany, no ale; sójka cudowna! życzę zdrówka
Bogdzia 13:27, 15 mar 2013

hanka_andrus napisał(a)
Bożenko, u mnie słoneczko z przelotnymi chmurami. Wyzerowało się za oknem. Miłego dnia!

Haniu u mnie teraz -2, słonko nieco sie przebija przez chmury, ale już mnie to denerwuje , biało i biało. Miłego dnia.
Bogdzia 13:31, 15 mar 2013

irena_milek napisał(a)
Jestem na bieżąco prognozy okropne, zimy wszyscy mają dość, szaleje okrutnie w niektórych rejonach! świerka bardzo szkoda, ale jak mus, to mus; szkoda, że wcześniej nie był ciachany lub lekko formowany, no ale; sójka cudowna! życzę zdrówka

Mój M nie pozwoli nic ruszyc, ma rosnąc jak ma w genach .Szczerze mówiac ja tez bym nie wpadła na pomysł żeby świerki ciąc , zawsze wydawało mi się że tego robic nie można i dopiero tu dowiedziałam się że można, ale ja też wolę jak roślina ma swój pokrój , dopiero jak jest za duża to zaczynają sie problemy.Pozdrawiam Irenko.
Bogdzia 13:36, 15 mar 2013

anipla napisał(a)
Bożenko przykro mi z powodu świerka,dla pocieszenia marnego powiem że ja jakby co 7 do wycięcia będę miała bo stosunkowo blisko są i tak myślę żeby je teraz może górą przyciąć i pilnować wysokości.....ale M bedzie przeciwny ,a ja myślę tak jak Ty - bezpieczeństwo na 1 miejscu mimo tego że szkoda bardzo....
Pozdrawiam i miłego dnia życzę
ps. zdjęcia jak zwykle rewelacja

Anitko nie patrz na M bo oni wogóle nie chcą widziec problemów , tnij i ograniczaj wzrost bo potem tylko kłopot z taką wielką roslina.Pozdrówka - również dla maluchów.
Bogdzia 13:39, 15 mar 2013

Kindzia napisał(a)
Bogdziu z pozdrowieniami przyleciałam, o świerku wyciętym poczytałam, kolorowe sójki widziałam...i zmykam dalej
U nas zero śniegu!

Kasiu przy tych mrozach to ja się cieszę że mam snieg bo mam nadzieję że rosliny przetrzymają w dobrym stanie.Nie piszesz jaki mróz jest u Was ale ja już miałam bezśnieżną zimę w tamtym roku i powtórki bym nie chciała.Mam więc nadzieję ze jak nie masz śniegu to i mróz Ci nie dokucza.
Bogdzia 13:40, 15 mar 2013

jotka napisał(a)

Na tym zdjęciu wygląda jakby miała sumiaste wąsy
U mnie przed 7 było -5 i pada drobniutki śnieg ...

Tak wygląda a do tego ma głupią minę.
Bogdzia 13:42, 15 mar 2013

asc napisał(a)
U mnie prawdziwa kalendarzowa zima...

Widziałam. U mnie jest tak samo - prawie ( bo śnieg troszkę się uleżał).
Bogdzia 13:44, 15 mar 2013

Zeta napisał(a)
Pozdrawiam zasypana po uszy

To chyba trzeba ekipę ogrodowiskową ze szpadlami wysłac na ratunek. Dobrze ze mamy te szpadle. Trzymaj się jakoś do naszego przyjazdu , niech chociaż te uszy wystają to Cię znajdziemy.