Brat mi mówił że tam napadało tego śniegu. U mnie też jest dużo ale już trochę opadł bo już jakis czas leży.Do Ciebie pewnie utrudniony dojazd. Miłego dnia mimo wszystko.
http://www.youtube.com/watch?v=rVKQbxelP2c - zapraszam od obejrzenia
I słowo honoru, że to nie jest na przyspieszonym tempie... te ptaszyska naprawdę tak szybko fruwają.... wiec podkład muzyczny musiałam dodać.. pasuje jak ulał - kopiuję posta od siebie
Bogdzia mój debiut na Yur tube.... jakość kiepska, bo sypie i wieje niemiłosiernie ale musiałam w końcu sfilmować ile tego jest ....
Aniu jestem zachwycona filmikami ale dlaczego w kamniku pusto? Wiem że szybko wyjadają.No muzyczka dobrze dobrana do tego przepychania.Powinnaś podpisac ,,Ptasi raj w Rzeszowie"
Wiem Martuś ze masz śnieg i wiatr ale u mnie jest tak samo a śnieg był duzo wcześniej.Ciekawe co na to długoterminowe prognozy które się sprawdzają tylko wtedy gdy zła pogode zapowiadają.Pozdrówka i trzymaj się ciepło.
Bożenko kiedy ta wiosna??
Paczka z roślinkami wczoraj wysłana GLS, a dzisiaj nie doszła Spędzi weekend u spedytora, mam nadzieję roślinki nie zmarzną, reklamację po weekendzie pewnie będę składać buu