Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje zmagania ogrodowe

Moje zmagania ogrodowe

Welka 21:40, 19 lis 2012

an_tre napisał(a)
Ewelinko trochę zwiedziłam twój ogród i podziwiałam młode roślinki, które już dodają uroku przebarwionymi listkami , to berberysy, prawda? kupowałaś je chyba u Szmita, tak mi się zdaje

Aniu, te ostatnie to berberysy, akurat nie od Szmitów, ale pamiętaj że byłam z Anią i Moniką i może to były ich berberys, nie pamiętam co wtedy brały, bo samochód miałyśmy naładowany niemalże po dach
Welka 21:41, 19 lis 2012

Monte, dzięki
Kasik, buziaki
anieszka 21:00, 28 lis 2012

Wieki mnie u Ciebie nie było
Ale odwiedzam i pozdrawiam
monteverde 22:23, 28 lis 2012

Ewelinko, żyjesz? jak ta wizytacja?
Welka 16:01, 30 lis 2012

Witam po dłuższej nieobecności.
Anieszka, mnie też u siebie wieki nie było
Monte, żyje żyje, alena nic nie mam czasu. Wizytacja chyba dobrze, dzieciaki świetnie pracowały, ale wyników całej wizytacji jeszcze nie mamy - we wtorek posiedzenie RP z kuratorami i wtedy sie wszystko okaże.
Udało mi sie dziś wyjść na 30 minut odpocząc do ogrodu, zaczęłam od wiązania nieudolnego traw, niby mają być przymrozki to i trochę kompostu sypnęłam pod niektóre rośliny, kore mam w garazu to nie zamarznie i jak zaczną się naprawdę mrozy to dosypię.
Przed i po

Pozdrawiam i biegnę nadrabiać
eliza3 16:52, 30 lis 2012

Ewelinka231281 napisał(a)
Anieszka, mnie też u siebie wieki nie było.
Udało mi sie dziś wyjść na 30 minut odpocząc do ogrodu, zaczęłam od wiązania nieudolnego traw, niby mają być przymrozki to i trochę kompostu sypnęłam pod niektóre rośliny, kore mam w garazu to nie zamarznie i jak zaczną się naprawdę mrozy to dosypię.
Przed i po

Trawki wyglądają fajnie uczesane w kucyki. Ja dopiero w tym roku sadziłam, więc nie ma co wiązać, mam tylko nadzieję, że przeżyją zimę, bo bardzo się z nich cieszyłam. Pozdrawiam
majorkaa 17:48, 30 lis 2012

Od dechy do dechy na wydechu przeleciałam...
Zmiany, zmiany i pięknie z dnia na dzień.
Czasu brakuje trochę na to pisanie.
Fajne chochoły tańcują u Ciebie
Pozdrawiam gorąco
kasik778 19:10, 30 lis 2012

Ewelinka231281 napisał(a)
Anieszka, mnie też u siebie wieki nie było
Monte, żyje żyje, alena nic nie mam czasu. Wizytacja chyba dobrze, dzieciaki świetnie pracowały, ale wyników całej wizytacji jeszcze nie mamy - we wtorek posiedzenie RP z kuratorami i wtedy sie wszystko okaże.
Przed i po

Dobrze, że cokolwiek w ogrodzie zrobiłaś, od razu człowiek ma lepszy humor zaglądaj i pisz częściej, taki mój zimowy postulat
monteverde 19:28, 30 lis 2012

Byłam jeden dzień w O., ale zaraz wracałam, tam wszystko oki, a tu pada, pada, pada.........3 dzień pozdrawiam
Welka 19:33, 30 lis 2012

Elizko, moje to też tegoroczne nabytki, ale musiałam coś porobić w ogrodzie żeby nie zwariować w domu albo w szkole - padło na trawy
Beatko, widziałam u kogoś na forumi takie ładne, prosto powiązane, ale zostawiłam takie pkrzywione, bo u mnie i tak wieje i zaraz by się powykrzywiały.
Kasik, oj chętnie częściej bym pisała, ale mieliśmy teraz KO w szkole, a potem zaczne uczyć się na egzain, mam nadzieję, ze wyznaczą mi termin na początek stycznia to później będę miała ferie, więc i wiecej czasu

Karolek kiedyś popsuł mi d na klawiaturze, teraz m mi coś nie działa, więc mogą pojawiać sie jakieś dziwne słowa w moi postach