Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje zmagania ogrodowe

Moje zmagania ogrodowe

Milka 14:52, 17 gru 2012

Ewelinko...obejrzałam bombki, niesamowite i lecą w kulki pozdrawiam i zaglądam, wy młode dziewczyny zawsze coś fajnego wymyślicie
Welka 17:12, 18 gru 2012

Witam!
Joanko, bałwana ulepiliśmy, później zaczął padać deszcz i bałwan się przewrócił, a od nocy z nd na pn pada śnieżek, więc u nas spokojnie za kostki jest śniegu i na święta nich tak zostanie
Małgosiu, druty chyba też wyciągnę, bo spodobały mi się wełniane wianki Kasi z tendom.pl i może coś udziergam.
Juzia, współczuję choroby dzieciaczka, u nas Karolek trochę zakatarzony, ale tragedii nie ma w porównaniu z zeszłym rokiem i chorobami moich dzieci. Na szczęście odsnieżaniem u nas zajmuje się M, ale momentami to syzyfowa praca.Zdrówka życzę
Kasik, wszelkie ozdoby mogę robić codziennie, ale już czas na sprzątanie przedświąteczne, a to u mnie bezsensowna praca z dwoma małymi bałaganiarzami i jednym większym, więc zrobię jeszcze lampion mamie
Irenko, dużo pomysłów jest gdzies podpatrzonych, dużo podpatrzonych tu na ogrodowisku, ale w sumie lubię takie rzeczy niezależnie od efektu końcowego.

Kilka niedzielnych zdjęć

Kupiłam sobie kosodrzewinę wintergold, zeby podziwiać zimą jakies kolory, ale żółciutki igieł muszę sie doszukiwać, bo tak maleńswto mi zasypało

gałązki berberysu

Karolek nie mógł zrozumieć, dlaczego nie mozna zjeżdżać

Welka 17:13, 18 gru 2012

Welka 17:14, 18 gru 2012

i bałwanek
Gosiniak 18:22, 18 gru 2012

Hej, ale ty twórcza jesteś, tyle pięknych rzeczy robisz i bałwanek pierwsza klasa. Ja u siebie też chciałam takiego ale jak miałam już z córciami do pracy się wziąć to jakoś śnieg się lepić nie chciał, a teraz odwilż i też nie można, za to na sankach pozjeżdżałyśmy.
Welka 18:36, 18 gru 2012

M. wygłupiał się chyba wczoraj z Kinią na sankach i spadła mu na zakręcie, bo za słabo się trzymała i chwilowo była obraza na tatą i sanki, a dziś nie miałam jak z dziećmi wyjść, bo jak wróciłam z pracy to mały spał i wyjątkowo wstał po 16, jak już było ciemno. Jutro i w czwartek tez nie pójdę, bo pracuję do 15 i zanim obiad i wszystko to też jest ciemno - i dlatego nie lubię zimy zimno i szybko ciemno. Pozdrawiam
Zeta 21:06, 18 gru 2012

Bałaganem pierwsza klasa pozdrawiam
Zeta 21:07, 18 gru 2012

Kurcze ten słownik hmm" bałwanek "miał być
monteverde 21:15, 18 gru 2012

No ciesze się , że stronka pomocna a Ty matko dziecka nie oszukuj jak ma kombinezon to pakuj go na ślizgawkę i już, tylko wcześniej śnieg zmieć, bałwan fajny ale widać, że nie robotny, wcale nie ma bicepsów, niedzielny psubrat
Welka 22:32, 18 gru 2012

Zeta, bałagan tez do mojego ogrodu pasuje, kwiatki posadzone bez planu i mądrego projektu, deski na ogrodzenie gdzieś leżą, sprzęty ogrodnicze zabrane przez dzieci do piskownicy i tak jeszcze klka innych rzeczy
Aniu, do bałwanka pasuje powiedzonko, że niedzielna praca w g.. sie obraca, bo po paru godzinach obrócił się i padł całkiem, nie było mowy o dorobieniu bicepsów, a teraz już go przysypało i wygląda jakbysmy jakiegos sąsiada pod śniegiem zakopali