Ach, coś nowego.
Też mam jakiś miłosny pociąg do berberysów.
Nie wiem jak załatwić dużo gałązek z cięcia Admirationa bo potrzebuję ze 100sadzonek do mojej koncepcji.? Normalnie chyba dam ogłoszenie na całą Polskę
Mam prośbę, tez mam problem z wieloma rabatami, np z tą
wstępnie wymyśliłam, że na tych dwóch rabatach z dużymi świerkami, posadzę jako wypełnienie jałowce blu chip na front chyba niskie złote berberysy, co myslicie?
Ten berberys to będzie tutaj pod świerkiem? Oczywiście lepszy wybór niż jałowce,one chorują.
I te kule macie superowe. Fajnie Wasz ogród zagospodarowany, nie to co mój pustostan no może nie do końca bo mam dużo drzew owocowych i tuje.
Czytam u Madżenki, że Ci sadzarka sie rozwaliła... masz rację większość sprzedawanych jest do niczego, ale od kilku lat w mojej trawdej glinie uzywam firmowej sadzarki (taka niebieska) ..pokazuję na pierwszej lepszej stronie internetowej..... a do koszyków mam taki sam stosunek jak ty http://www.ekos.pl/sklep/-combisystem-male-narzedzia-/388-sadzarka-do-cebul-kwiatowych.html
Malutkie są to ich dobrze na fotce nie widać, ale w rzeczywistości całkiem nieźle się przezentują
Cześć Kasiu! Cierpliwość to największa cnota ogrodnika. Zobaszysz jak za rok o tej porze wyrosną. Tylko na wiosnę je trochę przytnij i zasil, żeby się zagęściły. Na zdjęciu trudno stwierdzić, ale czy to są złote errecty? One fajnie wyglądają przycięte na żywopłocik
A młody- no słodziak cudny, a te błękitne oczka Czaruś z niego