Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Nigdy nie mów nigdy

Nigdy nie mów nigdy

Kindzia 21:09, 20 lut 2013

eliza3 napisał(a)
Widzę Kasiu, że u Ciebie wodniki się ujawniają Mój syn też z lutego, dwa dni temu obchodziliśmy urodziny
Pozdrawiam, właśnie słonko zaświeciło, to co napadało topi się po troszku.

Zabrze zasypało na maxa. A niech...roślinki przykryło
Twój też wodnik? Nie mam pytań. Urodzaj na zimowych mamy
Mój Grzesiu miał się urodzić 17. marca, wyliczony był, żeby mi się macierzyński skończył, potem wakacje (jeszcze wtedy w szkole uczyłam) i od września wychowawczy...ale on numer wyciął i urodził się miesiąc wcześniej, ale miałam kombinacje, żeby na dwa tygodnie przed końcem roku szkolnego nie wracać, plan musieliby zmieniać
Kindzia 21:10, 20 lut 2013

Bogdzia napisał(a)
Poczytałam i pozdrówka zostawiam.

Bogdziu, gdzieś czytałam, że matematycą jesteś...ja 8 lat uczyłam tego przedmiotu Ale dawno temu
Kindzia 21:14, 20 lut 2013

JulkAd napisał(a)

Czasami faktycznie dobrze mieć wakacje, ale chyba bym wolała mieć krótszy urlop (i to w tym terminie kiedy wczasy tańsze) i lepszą wypłatę...praca w szkole nie do końca taka słodka, ale Ty wiesz co nieco o tym

Kasiu, świętujesz w tym lutym, że ho, ho...u mnie za to sporo ze stycznia( ja, M, Córka i mój Tata), na szczęście dwa koziorożce i dwa wodniki. Ten jeden wodnik nam daje popalić, za to baran bardzo spokojny - jakiś taki jedynak kwietniowy nam się wykluł

Nic się nie martw i wodniki, i koziorożce czasem dają popalić, ale na ludzi wychodzą

Właściwie odchodziłam wtedy ze szkoły, bo zarobki kiepskie były, a praca bardzo absorbująca. Trochę szkoda mi było...lubiliśmy się, nawet wagarowicze wracali na moje lekcje
Teraz nie żałuję, spełniam się w nowym zawodzie.
eliza3 21:16, 20 lut 2013

Kindzia napisał(a)

Mój Grzesiu miał się urodzić 17. marca, wyliczony był, żeby mi się macierzyński skończył, potem wakacje (jeszcze wtedy w szkole uczyłam) i od września wychowawczy...ale on numer wyciął i urodził się miesiąc wcześniej, ale miałam kombinacje, żeby na dwa tygodnie przed końcem roku szkolnego nie wracać, plan musieliby zmieniać

Ależ mu się na świat spieszyło, czy teraz też jest tak ciekawy świata, czy raczej do spokojniejszych należy?
Kindzia 21:16, 20 lut 2013

monteverde napisał(a)
Jedna Panna i jeden Kozioł u mnie 16 styczeń też jest w domu pozdrawiam Kindziu

Aniu, to u Ciebie też nieźle Ale da się z tym żyć w zgodzie U mnie trochę podobny układ i już 29 lat się kula, całkiem nieźle
Kindzia 21:21, 20 lut 2013

eliza3 napisał(a)

Ależ mu się na świat spieszyło, czy teraz też jest tak ciekawy świata, czy raczej do spokojniejszych należy?

Aż do końca podstawówki ruchliwy był jak owsik w tyłku Potem się uspokoił, do tej pory żadnych kłopotów wychowawczych z Nim nie mieliśmy. I przylepka...190 cm, a na kolana usiłuje mi się niejednokrotnie zmieścić
Ponieważ równowaga musi być zachowana w przyrodzie, to z Córką tak gładko nie było...też 8-mio miesięczna
eliza3 21:28, 20 lut 2013

Mój wodnik też spokojny i wyważony, ale o przytulenie sama się prosić
Kindzia 21:31, 20 lut 2013

eliza3 napisał(a)
Mój wodnik też spokojny i wyważony, ale o przytulenie sama się prosić

Z chłopakami tak najczęściej jest...ten nasz jest odmieniec
Kindzia 22:08, 20 lut 2013

Zastanawiam się cały dzień...i muszę. O tej reklamie u góry. Reklamuje się P.Bilski. Kupowałam tam w zeszłym roku...połowa przyszła inna niż zamawiałam. Napisałam reklamację...i dostałam odpowiedź, że nie są w stanie przypilnować żeby wszystko się zgadzało ! Bez prostego przepraszam nawet! Przestrzegam. Napisałam nawet im opinię na stronie Związku Szkółkarzy. Tak mnie wkurzyli. Nigdy nic tam więcej nie kupię !!!
grazyna 22:09, 20 lut 2013

Kindzia napisał(a)

U mnie trochę podobny układ i już 29 lat się kula, całkiem nieźle

Lepsza jestem
32 lata lew ze skorpionem hasają razem całkiem nieźle,mają potomków wodników

W Twoim wątku zrobiło się bardzo astrologicznie he he

edytuję, by skomentować na temat tego sklepu wysyłkowego. Potwierdzasz co Teresa mówiła
Dobre są takie ostrzeżenia !