Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Nigdy nie mów nigdy

Nigdy nie mów nigdy

romka 22:18, 21 sie 2012

Kasia Ty sie nie dołuj!!! Ty masz ładnie!!!! TY w gorącej wodzie jesteś kąpana i chcesz już! a to tak nie ma!!! cierpliwości trzeba się uczyć!

a na powaznie to Kochana moja musisz bardziej perspektywiczne zdjęcia robić, bo Ty wiesz jak to wygląda, a ja np z moją kulawą wyobraźnią próbuję zdjecia sklejać a i tak nie wiem gdzie co jest
i zabij mnie a ja nie wiem w którym miejscu w ogrodzie jest tak rabatka co tą gołą siatkę widać

ufff ciezko mi sie pisze z tą kręcącą głową nalewczki z chęcią bym sie w Twoim towarzystwie napiła!
beta 22:19, 21 sie 2012

romka napisał(a)
ja to już chyba nic nie napiszę, bo wywaliłam dwa kielony nalewki z wisienek z 2005 roku i jak przeczytałam Beti komentarz do mojego fiku miku to takiej głupawki dostałam, że ją to tak rozśmieszyło.....

pisz, pisz, a raczej pij, pij
Kindzia 22:20, 21 sie 2012

Julciu Dobrze, że Syn ma wakacje do października i lubi gotować, to wieczory mam wolne
Właśnie idę dać Mu instrukcję jak ma się zabrać do zapiekanki jutro
JulkAd 22:22, 21 sie 2012

Kasiu cebulowe bym posadziła tam gdzie hosty masz teraz, pomiędzy nie oczywiście. Cebulowe i tak wyjdą pierwsze, a myślę, że hosty jak się rozrosną to swoimi liśćmi pozasłaniają przywiędnięte liście cebul.

Ja mam zamiar u siebie obok rh też posadzić cebulowe, ale tak z boku, żeby ich nie zasłaniał, no i koniecznie obok hortensji, bo one jeszcze nawet liści wtedy miec nie będą.
Kindzia 22:22, 21 sie 2012

romka napisał(a)
Kasia Ty sie nie dołuj!!! Ty masz ładnie!!!! TY w gorącej wodzie jesteś kąpana i chcesz już! a to tak nie ma!!! cierpliwości trzeba się uczyć!

a na powaznie to Kochana moja musisz bardziej perspektywiczne zdjęcia robić, bo Ty wiesz jak to wygląda, a ja np z moją kulawą wyobraźnią próbuję zdjecia sklejać a i tak nie wiem gdzie co jest
i zabij mnie a ja nie wiem w którym miejscu w ogrodzie jest tak rabatka co tą gołą siatkę widać

ufff ciezko mi sie pisze z tą kręcącą głową nalewczki z chęcią bym sie w Twoim towarzystwie napiła!

Przyjedź Romciu do Kapiasów.U mnie się możesz od piątku zatrzymać. Miejsca do spania mam dość, bo prawie pensjonat prowadzę
To posmakujemy tej nalewki
JulkAd 22:24, 21 sie 2012

Kindzia napisał(a)
Julciu Dobrze, że Syn ma wakacje do października i lubi gotować, to wieczory mam wolne

Mój syn też gotuje, chociaż bardziej pieczenie ciast mu sprawia przyjemność Mówisz zapiekanka? Dobry pomysł na obiad, dawno u mnie nie było
Kindzia 22:24, 21 sie 2012

JulkAd napisał(a)
Kasiu cebulowe bym posadziła tam gdzie hosty masz teraz, pomiędzy nie oczywiście. Cebulowe i tak wyjdą pierwsze, a myślę, że hosty jak się rozrosną to swoimi liśćmi pozasłaniają przywiędnięte liście cebul.

Ja mam zamiar u siebie obok rh też posadzić cebulowe, ale tak z boku, żeby ich nie zasłaniał, no i koniecznie obok hortensji, bo one jeszcze nawet liści wtedy miec nie będą.

Ale tam jest ciemno Julciu. Szczególnie wiosną, gdy słoneczko jeszcze nisko. Tuje sąsiada mi zasłaniają.
Po weekendzie wkleję sensowniejsze zdjęcia, to się rozeznasz
Kindzia 22:26, 21 sie 2012

JulkAd napisał(a)

Mój syn też gotuje, chociaż bardziej pieczenie ciast mu sprawia przyjemność Mówisz zapiekanka? Dobry pomysł na obiad, dawno u mnie nie było

Tak. Z makaronem, mielonym mięskiem, beszamelowo-ziołowym sosikiem i suszonymi pomidorami
Kondzio 22:30, 21 sie 2012

widze ze znowu nie na temat ale fajnie was sie czyta az poplułem ekran
JulkAd 22:32, 21 sie 2012

Kindzia napisał(a)

Ale tam jest ciemno Julciu. Szczególnie wiosną, gdy słoneczko jeszcze nisko. Tuje sąsiada mi zasłaniają.
Po weekendzie wkleję sensowniejsze zdjęcia, to się rozeznasz

No to kicha jak ciemno, ale może trza poszukać takich co cień tolerują. U mnie szafirki pod choinką rosną (tam jest bardzo ciemno i bezpośrednio przy drzewie) i wprawdzie kiepsko, ale kwitną, krokusy też by dały radę, Nie wiem jak tulipany

Nie wiem też jakie Ty cebulowe byś chciała?