Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Nigdy nie mów nigdy

Nigdy nie mów nigdy

gierczusia 20:23, 25 kwi 2013

Kindzia napisał(a)

Ile chcą za żurawki???!!!! Oszaleli!

Polecany sklep przez Ogrodowisko, tam zamówiłam, rano dostałam maila z wyceną i czekam.

http://trawki.pl/?trawy-ozdobne,7&PHPSESSID=bbbaa738a4619e6f13c2f0b077bcbc6c

A ja z uporem maniaka po sklepach jeźdżę jak wariat .. Ńo i powiedzcie , po co mi to ???... A tu trawki pl i już ...

Rany , co ze mnie za gapa
Kindzia 20:53, 25 kwi 2013

boguslawa_madejska napisał(a)
Witaj Kasiu)ziś ci odpisuje o pierwiosnku ząbkowym miałam kilka kolorów a czerwony w ubiegłym roku kupiłam nad morzem ale zmarzły im może warunki tak nie przeszkadzają jak mróż na wiosne u nas nie było śniegu a duży mróż i zmarzły one się same wysiewają jak się wysieją to jesienią ci dam to trudno kupić a i nasiona kupowałam i nic nie wyszło prymulki też mi wymarzły a to na pocieszenie

Bogusiu, jestem nimi zachwycona! Nigdy takich nie widziałam

Bardzo bym się cieszyła, gdyby Ci się wysiały w dużych ilościach Chętnie przyjmę

Czyli przykryć jakimś stroiszem najbezpieczniej...

I za informacje dziękuję
Kindzia 20:55, 25 kwi 2013

irena_milek napisał(a)
Co nieco doczytałam, wiem, ze ci nagrandzili i sporo poniszczyli, szkoda.

Nie ma co wracać do tego Irciu.
Dzisiaj dostałam MMS-a, że moja żółta magnolia zaczyna kwitnąć Jutro zobaczę
Kindzia 20:58, 25 kwi 2013

bociek napisał(a)
Kasiu, potwierdzam, ze trawki masz z porzadnej firmy Jestem ciekawa tego misia, ogladalam go wirtualnie na futuregardens. Ciekawe jak sie bedzie sprawowal

Chyba jeszcze nikt go u nas na forum nie pokazywał. Zobaczymy jak u mnie zakwitnie...

Cieszę się, że tym razem nie wtopię z zakupami z sieci
Kindzia 20:59, 25 kwi 2013

eliza3 napisał(a)
Kasiu, wpadłam na chwilkę o co chodzi z tym pierwiosnkiem ząbkowanym?
Nie jestem w stanie wszystkiego ogarnąć, czasu mi brakuje baaaardzo.

Zobaczyłam go na forum pierwszy raz w życiu i zakochałam się
Ach, ten czas...
eliza3 21:04, 25 kwi 2013

Kasiu, w takim razie musisz podjechać do mnie. Mam białego floksa i malutkiego białego pierwiosnka ząbkowanego. Mogę się podzielić, a jak tam Twoje szydlaste, moje się zielenią, ale sporo wymarzło.
Kindzia 21:07, 25 kwi 2013

gierczusia napisał(a)

A ja z uporem maniaka po sklepach jeźdżę jak wariat .. Ńo i powiedzcie , po co mi to ???... A tu trawki pl i już ...

Rany , co ze mnie za gapa

Na początku dużo kupowałam przez internet, ale sparzyłam się i przestałam. Dopiero za sprawą tego forum i zachwalanych sklepów znowu zaczęłam
Matko!!! Jaka to oszczędność czasu!!!
Kindzia 21:14, 25 kwi 2013

eliza3 napisał(a)
Kasiu, w takim razie musisz podjechać do mnie. Mam białego floksa i malutkiego białego pierwiosnka ząbkowanego. Mogę się podzielić, a jak tam Twoje szydlaste, moje się zielenią, ale sporo wymarzło.

Elciu, jesteś the best Nie jestem w stanie czasowym teraz do Ciebie podjechać. Bardzo mam czas napięty, jutro jedziemy z Zabrza do Czańca po Nigrę, potem mam masę roboty w ogrodzie, wiesz jak wygląda po brukarzach...muszę rabatę wydzielić i na nią poprzesadzać z tej koło słupa, bo tam rabatka Julci będzie. Trzeba przesadzić 7 hr ogrodowych, 14 berberysów, astry angielskie i jeszcze wszystko co na tej słupowej rabacie. 4 misie też czekają na posadzenie. Potem kupa ludzi mi się zjedzie, to ciężko z robotą w ogrodzie będzie, wiadomo. W niedzielę na komunię do Tresnej jedziemy. Potem do Zabrza wracam...chyba, że w następny piątek po tym długim weekendzie by Ci pasowało, to wtedy bardzo chętnie

Twoje floksy odżywały, ale je przysypali piachem, eMuś je odkopał podobno...jutro zobaczę, to Ci zamelduję
eliza3 21:34, 25 kwi 2013

Kasiu, zgadamy się, u mnie też czas napięty, od tygodnia mam wnusię, a na na długi weekend wyjeżdżamy na Litwę, wracamy 5 maja, potem będzie już z górki.
Ogród też nie dopieszczony i czeka na moją uwagę, mam nadzieję, że w maju coś zrobię.
Kindzia 21:49, 25 kwi 2013

eliza3 napisał(a)
Kasiu, zgadamy się, u mnie też czas napięty, od tygodnia mam wnusię, a na na długi weekend wyjeżdżamy na Litwę, wracamy 5 maja, potem będzie już z górki.
Ogród też nie dopieszczony i czeka na moją uwagę, mam nadzieję, że w maju coś zrobię.

Ja u Ciebie, Ty u mnie...

No właśnie wiem, że jesteś też oblegana
Zgadamy się
Zresztą to Wy macie zaległą wizytę, nie my!!! Dobra okazja by była