Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Nigdy nie mów nigdy

Nigdy nie mów nigdy

Mirka 19:21, 19 wrz 2012

Dzieki za miłe słowa z wami na pewno mój nowy ogród będzie piękniejszy.Pozdrawiam
Kindzia 19:45, 19 wrz 2012

Bogusia napisał(a)
ok popatrzę co i jak

Napisałam Ci u Ciebie co i jak

Kindzia 19:52, 19 wrz 2012

mirka napisał(a)
Dzieki za miłe słowa z wami na pewno mój nowy ogród będzie piękniejszy.Pozdrawiam

Na pewno Ci ktoś pomoże, tylko nie wiem, czy Ty potrzebujesz pomocy
Enya73 22:33, 19 wrz 2012

Kindzia napisał(a)

Kasiu, te Twoje róże i limki po prostu cudowne A mężuś po prostu tytan pracy, wielki plus za wspaniałą robotę przy drewutni Fajnie to wyszło. A na wiosnę zaczynamy rewolucję u Ciebie, wiesz o tym?

Anitko dawno Cię nie było i zapomniałaś, że drewutnia już była Dostawiał domek
O nieeee...na wiosnę??? A zimą może znajdziesz trochę czasu na rozrysowanie? Proszę
Musisz mi dać trochę czasu na pozbieranie kasiorki na zieleninę. Wiosną muszę być gotowa
A róże i lime faktycznie urodziwe

Kasiu, miałam na myśli to, że pracę nad metamorfozą zaczniemy na wiosnę, a sam pomysł, jak to zrobić obgadamy w długie, nudne zimowe wieczory Zbieraj grosiki do skarbonki, bo zielone niestety trochę kosztuje. Co będę w stanie podzielić, a się nada, to wykorzystamy u Ciebie.
A drewutnię widziałam, ale nie była wtedy jeszcze skończona, no i nie miałam okazji pogratulować szczęśliwego zakończenia prac
Kindzia 08:40, 20 wrz 2012

Bogusia napisał(a)
hura !!! wreszcie udało się
dziękuje za pomoc.

Kindzia 08:42, 20 wrz 2012

Enya73 napisał(a)

Kasiu, te Twoje róże i limki po prostu cudowne A mężuś po prostu tytan pracy, wielki plus za wspaniałą robotę przy drewutni Fajnie to wyszło. A na wiosnę zaczynamy rewolucję u Ciebie, wiesz o tym?

Anitko dawno Cię nie było i zapomniałaś, że drewutnia już była Dostawiał domek
O nieeee...na wiosnę??? A zimą może znajdziesz trochę czasu na rozrysowanie? Proszę
Musisz mi dać trochę czasu na pozbieranie kasiorki na zieleninę. Wiosną muszę być gotowa
A róże i lime faktycznie urodziwe

Kasiu, miałam na myśli to, że pracę nad metamorfozą zaczniemy na wiosnę, a sam pomysł, jak to zrobić obgadamy w długie, nudne zimowe wieczory Zbieraj grosiki do skarbonki, bo zielone niestety trochę kosztuje. Co będę w stanie podzielić, a się nada, to wykorzystamy u Ciebie.
A drewutnię widziałam, ale nie była wtedy jeszcze skończona, no i nie miałam okazji pogratulować szczęśliwego zakończenia prac

Bardzo się cieszę. Już się martwiłam, że nie znajdziesz dla mnie czasu zimą.
Czyli czekam...
Kondzio 09:25, 20 wrz 2012

Kondzio 09:25, 20 wrz 2012

Kindzia czyzbys robiła rewolucje w ogrodzie
Kindzia 09:48, 20 wrz 2012

Kondzio napisał(a)
Kindzia czyzbys robiła rewolucje w ogrodzie

Jedną stronę mam tylko zrobioną, reszta czeka. I jeszcze teraz dylemat mam. Po wizycie u Bogdzi i zobaczeniu jak mogą rozrosnąć się rh, będę musiała ruszyć drzewka i zmienić im miejsca. Rh mi wlezą na Marikena Muszę go stamtąd zabrać chyba. A to wiąże się z przesadzeniem klonów. I nie wiem tylko czy teraz jesienią to zrobić, czy wiosną dopiero
Danusię muszę zapytać.
JulkAd 22:04, 20 wrz 2012

Kasiu jakoś za dużo obowiązków w tym tygodniu było i na krótkie chwile tutaj trafiam. Pewno już u siebie w domku jesteście, więc miłego weekendu życzę