To połączenie tymczasowe Będzie całkowicie zmieniona ta rabata. Po brukowaniu będzie nowa rabata z drugiej strony i tam znajdą miejsce floksy i marcinki. Limki też chyba będą ruszone.
I pięknie pachnie. Ja wolę tę z drugiego zdjęcia. Jest taka aksamitna, aż nierealna. Nie potrafię zrobić takiego zdjęcia, które by to pokazało. I zapach!!!!
Róże cudne!!!! mi marzy się chociaż jedna w kolorze bordowym która wspinałaby się po pergoli
Ba! Tylko jedną mam pnącą, na siatce. Młodziutka jest, kwitła tylko jednym kwiatem w tym roku, ale już bardzo urosła! Też planuję pnące na trawniku, jak już powstanie Muszą być pachnące!!!!
Róże piękne, ale przypomniałaś mi o mieczykach Kasiu...dzisiaj już uciekam...dobranoc
Ja sobie muszę to całe jesienne szaleństwo rozplanować na weekendy, to już zaczęłam. Boję się żeby przymrozki mnie nie złapały. W ten weekend cebulowe, jeżeli nie zdążę, to jeszcze w następny. Potem jeszcze dalie czekają i jednoroczne będę musiała powyrywać. Muszę wyczuć weekend na okrycie h.ogrodowych, rh, okopanie róż, a weekendów mało