Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród do kwadratu

Ogród do kwadratu

Madzenka 22:36, 27 cze 2013

Jestem za szarą ścianą a nie lustrem piękny kontrast!
Na lustro przyjdzie czas w innym miejscu
Slawko 22:52, 27 cze 2013

Marzena2007 napisał(a)
Jestem za szarą ścianą a nie lustrem piękny kontrast!
Na lustro przyjdzie czas w innym miejscu

Marzenka ma rację... z resztą też o tym pisałem wcześniej... lustro by spowodowało, że te czosnki, dzwonki by straciły na swoim efekcie... zatraciłyby się... ale jeśli zdecydujesz się na lustro, to na pewno nie straci ogród na urodzie Pozdrawiam
adka 23:25, 27 cze 2013

Agnieszko bardzo dziekuje za odpowiedź , świetny pomysł z tym lustrem.Mam nadzieje,że moge do Ciebie zagląda.Pozdrawiam
Robertop 01:34, 28 cze 2013

Teraz dopiero masz dylemat, jedni za lustrem inni przeciw .
gusiarz 09:33, 28 cze 2013

Zapisuję i u siebie - podkradłam od Konstancji - wybacz, ale to takie cuuudo - jak na moje szałwiowe rabatki idealne... A Konstancja ma od Ani ASC, a ona od Marzenki... się łańcuszek zrobił... ufff

[img size=640x379
https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/40/402316/original.png[/img]

I to..

Bardzo mi się te rabaty podobają
bardzo
bardzo...
A że mam na co poniektórych pustki... może się skuszę... ale na razie to jedynie w planach... zbieram pomysły
gusiarz 09:40, 28 cze 2013

Asiu - o widzisz - cudowne rozmnożenie czosnków - podoba mi się ten pomysł

Aniu - Ozzi trafiła w sedno , uwielbiam jej poczucie humoru Ja też jestem za lustrem... chodzi za mną od początku wiosny...

Izuś - dzięki to już czwarty głos za...

Gabisiu... och oglądałam Wasz wypad - śledziłam z wypiekami na twarzy i ... żałowałam, że mnie nie było... ale będą kolejne spotkania - piąty głos za... Mój eM już nie kręci... i tak zawsze mówi, że ja nie mogę do ogrodu wychodzić bo on się boi, co ja znów wymyślę... On musi to wszystko technicznie opracować - pamiętacie cybanty i takie tam...

gusiarz 10:07, 28 cze 2013

Marzenko- może na tym ujęciu fajnie to wygląda... ale pamiętaj, że to fotka robiona z jednego miejsca .. ale zanim się zdecyduję pewnie polatam z lustrem z salonu po rabatce i sprawdzę - drugi głos przeciw...

Sławko - jako pierwszy był na nie.. hmmm - ładnie opisujesz swoją decyzję ... ja tak pięknie o architekturze nie potrafię mówić...

Ada - wpadaj kiedy chcesz zapraszam - a gdzie Twój zielony zakątek? Założysz wątek? Szósty głos za...

Robert - zliczam głosy, ale znam siebie i zrobię to, co mi w duszy gra
Slawko 10:33, 28 cze 2013

gusiarz napisał(a)
Marzenko- może na tym ujęciu fajnie to wygląda... ale pamiętaj, że to fotka robiona z jednego miejsca .. ale zanim się zdecyduję pewnie polatam z lustrem z salonu po rabatce i sprawdzę - drugi głos przeciw...

Sławko - jako pierwszy był na nie.. hmmm - ładnie opisujesz swoją decyzję ... ja tak pięknie o architekturze nie potrafię mówić...

No tak Aguś ale praktycznie tylko z tego miejsca będzie najlepiej widoczne to lustro, bo gdy stanie się zaraz przy "drewutni", to nie będzie w ogóle widoczne... może gdzieś indziej go umieść? Jeszcze dostrzegłem, że będzie widoczne z miejsca gdzie jest palenisko, zgadza się? Mimo wszystko jestem nadal za ścianą Spróbuje popatrzeć na Twoje zdjęcia, może coś wymyślę, gdzie by mogło ewentualnie być Pozdrawiam
Slawko 15:32, 28 cze 2013

A co myślisz nad tym by lustro potraktować jak obraz na ścianę? Zrobiłem propozycje, tak naprawdę po łepkach, żeby tylko zobrazować moje zamysły - alternatywy, kiedy lustro będzie jednak miało pojawić się w Twoim ogrodzie

Dodam jeszcze, że taki kształt lustra jeszcze bardziej podkreśli nowoczesne formy w tym ogrodzie
Dokładniej nad ich umiejscowieniem, to przyznam szczerze nie myślałem, więc na to nie zwracaj zbytniej uwagi Pozdrawiam
magnolia 15:46, 28 cze 2013

a dla mnie jeśli lustro, to tylko tu, bo tu będzie prawdziwa iluzja i to będzie ten czar.
Sławko , Tobie chodzi o to, że te strzeliste formy stracą 'plecy' które dają z kolei kontrast?- pewnie może tak być, ale to jednak wg. mnie drobiazg.

To oddałam swój głos