Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród do kwadratu

Ogród do kwadratu

siakowa 17:18, 05 mar 2015

Ale świetne gratuluje takiego męża.
Juzia 17:22, 05 mar 2015

Uhuhu
Ładny prezent
Kacha123 17:49, 05 mar 2015

Prezent cudny i przy okazji gratulacje na 500!
dorciabe 17:50, 05 mar 2015

Aaaaaale prezent
stychaz 18:23, 05 mar 2015

gusiarz napisał(a)

A tymczasem dostałam od eMa prezent na dzień kobiet

Piękne
Madzenka 20:10, 05 mar 2015

gusiarz napisał(a)
Nikol - ciemierniki były wspaniałe... te zwykłe, białe nie umywają się do pełnych. Ale dopiero na żywo sama mogłam się przekonać jak zachwycają . Gdy na kiermaszu zobaczyłam taką niemal łąkę ciemierników... zatkało mnie z wrażenia i jak jakiś zombi szłam w ich kierunku . Wtedy na stoisku zaczepiła mnie jakaś pani z hasłem... "tam dalej mają tańsze"... i krakowskim instynktem pobiegłam dalej. Owszem były tańsze o połowę, ale nie taaakie wypasione! Przeszłam kilka kolejnych wystawców i wróciłam do pierwszego sprzedawcy. Pan skwitował " a jednak..."... chyba było widać obłęd w moich oczach

Aniu - hmmm... znów się tylko widziałyśmy ... dwa lata temu było tak samo... ale wiesz... cała zabawa by gonić króliczka a nie złapać go

Gosiu... przecież wiesz jak lubiam fiolet i wszelkie jego pochodne

No nie w planach mam Kare ale grafitowe !!!!!

Czy mam teraz moje plany zrewidować????
malgorzata_s 23:00, 05 mar 2015

Świetny prezent! pięknie się prezentują w ogrodzie
leon60 08:58, 06 mar 2015

Super, też mam na nie chrapkę
Wieloszka 11:16, 06 mar 2015

Ach ten eM-uś! Cudny prezencik
A jaki cudny - mimo pory roku - ogród w tle tego prezenciku!
nicol21 20:52, 06 mar 2015

gusiarz napisał(a)
Nikol - ciemierniki były wspaniałe... te zwykłe, białe nie umywają się do pełnych. Ale dopiero na żywo sama mogłam się przekonać jak zachwycają . Gdy na kiermaszu zobaczyłam taką niemal łąkę ciemierników... zatkało mnie z wrażenia i jak jakiś zombi szłam w ich kierunku . Wtedy na stoisku zaczepiła mnie jakaś pani z hasłem... "tam dalej mają tańsze"... i krakowskim instynktem pobiegłam dalej. Owszem były tańsze o połowę, ale nie taaakie wypasione! Przeszłam kilka kolejnych wystawców i wróciłam do pierwszego sprzedawcy. Pan skwitował " a jednak..."... chyba było widać obłęd w moich oczach

Aniu - hmmm... znów się tylko widziałyśmy ... dwa lata temu było tak samo... ale wiesz... cała zabawa by gonić króliczka a nie złapać go

Gosiu... przecież wiesz jak lubiam fiolet i wszelkie jego pochodne

o tak! ciemierniki podobijają serca z wielką łatwością! i rzeczywiście czasem lepiej zapłacić więcej i mieć ten piękny okaz niż zaspokajać się połowicznie! i będziesz kupować coś więcej? gdzie będziesz sadzić ?

A krzesła mioooodzio! Właśnie mojemu lubemu pokazywałam jakie świetne! Wiesz - taki benchmark prezentów na dzień kobiet. Bo innaczej mi się kwiatami będzie chciał wymigać
Co to za nazwa? Model?
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies