Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród do kwadratu

Ogród do kwadratu

Madzenka 19:46, 10 gru 2012

vita napisał(a)

a to zrobił mój synuś - pięciolatek (ale jestem dumna) - z mikro pomocą mamy

Dobra robota, Kacper ma zdolności, trzeba je wykorzystywać jak tylko często się da.

Ciekawy zestaw kolorów, Marzenka miała podobny pomysł, coś jej tam tylko z różami nie pasowało.

Miłego dnia

Cudo cudo cudo. Utwierdziłaś mnie w przekoaniu, że taki kolor choinki to jest to!!!

Synka u całuj od cioci Madżenki, bo zdolniacha!
Gabisia 21:47, 10 gru 2012

UWIELBIAM
margi 21:53, 10 gru 2012

Witaj,następna zdolna dziewczyna,bardzo ładne ozdoby
gusiarz 08:37, 11 gru 2012

Madżenko - dziobki przekazane, choć Kacper zdziwiony był, że ma taką ciocię Marzenkę?! Pełna konsternacja. Ale gdy mu pokazałam Lorda Tytuska w sweterku, jakże gustownym, buzia mu się śmiała dłuuugą chwilę. I od razu chciał ubierać tak naszego Tomcia. Jednak mu to wyperswadowałam, bo wiem, że z tego ubranka nie zostałby nawet skrawek materiału...

Kolorki , a jakże bardzo energetyczne, miłe na święta, żeby wesoło było. A cytrynówkę wpisałam do listy chciejstw do zdziałania. Pozdrawiamy gorąco całą naszą rodzinką
gusiarz 08:41, 11 gru 2012

Gabrysiu - Mnie brzuch bolał ze śmiechu gdy obserwowałam dzieciaki, jak lepią tego bałwana. I nawet nie dałam rady wszystkiego uchwycić na zdjęciach, bo tak było śmiesznie. Kacper stał na kuli jako posąg, leżał na ziemi i orła robił i nawet śnieg smakował - ogólnie mówiąc bratał się z matką naturą jak umiał
Pozdrawiam serdecznie
gusiarz 08:49, 11 gru 2012

Gosiu - Margi pozdrawiam i macham wesoło. Takie ozdoby nie są trudne do zrobienia. My GAPiszony robimy Tu podaję Ci link - jest tam mnóstwo inspiracji, które można wykorzystać i u siebie w domu.
Wpisz jakąś frazę która cię interesuje np. christmas i "zobaczysz co zobaczysz" GAP

Milka 12:25, 11 gru 2012

Synuś jak nic zdolny po mamusi, piękności zrobił!
Gosiniak 13:11, 11 gru 2012

Ja również oglądam, bardzo fajne pomysły, a moje dzieciaki też są chętne do tego typu robótek. Ogródek bardzo ładny taki inny, bardzo ciekawy. Będę podglądać co tam na wiosnę planujesz?
dajana 13:44, 11 gru 2012

Przeczytałam uważnie 30 stron ,następne szybciej przejrzałam ( niestety jestem w pracy) .Wróce do ciebie kiedy znajde sie we własnych włościach Oczy mi biegały w kazda stronę w twoim ogrodzie ,gdyby mój był juz na takim etapie zaawansowania,, byłabym przeszczesliwa Wspaniale dobierasz rosliny a pomoc masz bezcenną Tyle ciekawych rzeczy sie dowiedziałam czytajac że notatnik poszedł w ruch aby mi z pamięci nie uleciały Jest jedna rzecz która juz na pierwszej stronie spowodowała moje szybsze krążenie he,he Nie zgadniesz co tak mnie zachwyciło .Muszę cie zapytac o nią bo nie zasnę Agusiu gdzie kupiłas ten biały foten bujany w stylu angielskim ? Od dwóch lat takiego szukam na mój taras .Juz nawet kombinowałam dorobic płozy do bardzo podobnego krzesła .Po prostu bajeczny !!!! Fajną masz rodzinkęi jestes wśród nich królową Sami faceci To tak jak u mnie tyle ze juz wyrosniete i poszli w inne ręce..Piesek ,kotek wszystko co daje ciepło i miłośc posiadasz .Przygladając sie twoim synom zobaczyłam własnych z tego okresu Szkoda ze tak szybko dzieci rosną Pozdrawiam serdecznie Do wieczora zatem
gusiarz 14:38, 11 gru 2012

Irenko Miła- jakaś Ty miła . Dziękuję Ciiii - jak mówi Trelek z bajki o Misiu w Dużym Niebieskim Domu

Gosiu - a dziękuję, dziękuję szacun przyjęty Pozdrawiam - będę u Ciebie już wkrótce

Dajano - Nooo ja mam córcię i syna, może na zdjęciu nie widać bo oczapiona. Miło mi, że Ci się u mnie podoba! A foteli z OBI - prezent od eMa na rocznicę ślubu