Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jak więcej błędów nie popełnić......

Jak więcej błędów nie popełnić......

BusyBee 18:15, 16 paź 2014

Ewkakonewka napisał(a)

To i do mnie małą chmurkę poproszę

Deszcz miał u mnie być prawdziwy!!!....a przyszło coś takie cieniutkie jak sik węża... więc nie było czego do Was wysłać...jutro znów podlewam ogród...
Ewkakonewka 19:54, 16 paź 2014

I ja podlewam chociaż chmury ciągle wiszą to nic nie pada, niccccc
Anetko wzięłam się za trawę dzisiaj jednak, ale tylko przed domem dałam radę bo noc mnie zastała !!! Ale jak Ty tyle tego zrobiłaś to ja nie wiem, szacun normalnie Macham
Aneta1309 21:28, 16 paź 2014

Olili napisał(a)
Pięknie u Ciebie tak elegancko,udało mi się przeczytać xały watek więc będę na bieżąco

Witaj Iza
Aneta1309 21:30, 16 paź 2014

BusyBee napisał(a)

Deszcz miał u mnie być prawdziwy!!!....a przyszło coś takie cieniutkie jak sik węża... więc nie było czego do Was wysłać...jutro znów podlewam ogród...

U nas dalej nawet kropla nie spadłaale jak juz bedziesz trochę go na zbyciu miała to wiesz gdzie podesłać
Aneta1309 21:33, 16 paź 2014

Ewciu ja już pisałam,że po tej wertykulacji już po ciemku ledwo do domciu wpełzłam.
A ja od jutra nie podlewam na szkolenie wybywam także podeślij jakąś chmurkę żeby mi roślinki nie padły,bo co ja będę wiosną na forum pokazywać
Ewa40 21:39, 16 paź 2014

Aneta1309 napisał(a)
Zkwitły hortensje kofam je jak wychylają się zza rogu domu. Docelowo ogród miał kwitnąć na biało ale nie mam serca się ich pozbyć więc mam trochę kolorów.

Jestem na 7 stronie Twojego wątku i już jestem zachwycona. Co będzie dalej ? Piękne zestawienie lawendy z hortensjami.
Lecę dalej
Aneta1309 21:54, 16 paź 2014

Witaj Ewa dalej to już chyba nic ciekawego nie ma hortensja zaskoczyła także mnie rośnie jak gopia zastanawiam się czy jej nie przesadzić bo zagarneła fariatka cały chodnik
Filomena 19:12, 17 paź 2014

Aneta1309 napisał(a)
Witaj Ewa dalej to już chyba nic ciekawego nie ma hortensja zaskoczyła także mnie rośnie jak gopia zastanawiam się czy jej nie przesadzić bo zagarneła fariatka cały chodnik

Ooooo! To ja chcę malutką sadzoneczkę tej piękności, może być z jednym listkiem, a dam coś innego, co dać?

Ona jest cudownej wielkości i pięknie wychyla się zza domu i te lawendy i płotek z bukszpanu - cudne ujęcie

pozdrawiam

BusyBee 11:49, 18 paź 2014

Piękna ta hortensja....ech... wzdycham tylko....najbardziej zaskakujące jest to, że Ci nie przemarza.....
Anetko jak dłudo u Ciebie rośnie.... może to gdzieś pisałaś, ale nie pamiętam...
Ja swoją hortkę posadziłam w gruncie w pobliżu brzozy zeszłej jesieni. Tego roku nie kwitła, ale bardzo urosła.... ciekawe, czy jest szansa, że zakwitnie.....? U mnie zimniej niż u Ciebie, ale może nie tak dużo zimniej.......
katarzynkak 20:08, 22 paź 2014

Anetko co tam u Ciebie słychać?