Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jak więcej błędów nie popełnić......

Jak więcej błędów nie popełnić......

Aneta1309 20:57, 13 paź 2014

Finiszuję w ogrodzie i może dobrze,że zima za pasem bo już padnięta z deczka jestem mam nadzieję,że w te długie zimowe wieczory nie przyjdzie mi do głowy nic przesadzać
Ewkakonewka 21:46, 13 paź 2014

Aneta1309 napisał(a)
Finiszuję w ogrodzie i może dobrze,że zima za pasem bo już padnięta z deczka jestem mam nadzieję,że w te długie zimowe wieczory nie przyjdzie mi do głowy nic przesadzać

No nie wiem czy wysiedzisz w zimę nie wiem I nie wiem kiedy ja tą wertykulację zrobię, miałam nadzieję, że dzisiaj, ale za szybko ciemno, sobota zajęta eh, no z doskoku może po kawałku, ale nie lubię tak, lepiej całość od razu i mieć z głowy. A Ty widzę moc miałaś faktycznie dzisiaj, pogoda dopisała i plan wykonany
rozajerycha 19:15, 14 paź 2014

Ewkakonewka napisał(a)
Też się zastanawiałam czy wertykulacji nie zrobić jeszcze? Tylko jakoś czasu mi brakuje
Chciało by się wszystko na raz udoskonalić tylko skąd tyle mocy wziąść

Na wiosnę więcej ochoty do pracy w ogrodzie.Późną jesienią i zimą można sobie poplanować co do zrobienia no i oczywiście na skręcanie kiedy to nastąpi ta wiosna ...
rozajerycha 19:23, 14 paź 2014

Gdzie nie pojadę piękne domki widzę,chyba zacznę poważnie marzyć o jakimś przedpłociu )))))
Aneta1309 21:20, 14 paź 2014

rozajerycha napisał(a)
Gdzie nie pojadę piękne domki widzę,chyba zacznę poważnie marzyć o jakimś przedpłociu )))))

Marta jak już marzysz to jestem pewna,że przedpłocie będzie
Aneta1309 21:23, 14 paź 2014

Ewkakonewka napisał(a)

No nie wiem czy wysiedzisz w zimę nie wiem I nie wiem kiedy ja tą wertykulację zrobię, miałam nadzieję, że dzisiaj, ale za szybko ciemno, sobota zajęta eh, no z doskoku może po kawałku, ale nie lubię tak, lepiej całość od razu i mieć z głowy. A Ty widzę moc miałaś faktycznie dzisiaj, pogoda dopisała i plan wykonany

Zrobisz tą wertkulacje zrobisz u mnie to był ostatni wolny termin od piątku mam szkolenie taże na wolną sobotę nie ma szans ale mam takie poczucie,że tą wertykulacją kończę prace ogrodowe w tym roku teraz tak jak piszecie dziewczyny planowanie i aby do wiosny
Ewkakonewka 21:27, 14 paź 2014

Aneta1309 napisał(a)

Zrobisz tą wertkulacje zrobisz u mnie to był ostatni wolny termin od piątku mam szkolenie taże na wolną sobotę nie ma szans ale mam takie poczucie,że tą wertykulacją kończę prace ogrodowe w tym roku teraz tak jak piszecie dziewczyny planowanie i aby do wiosny

Już plan i tak wykonałam, a wertykulacja i ewentualne inne pomysły to deser jak pogoda pozwoli
Aneta1309 21:34, 14 paź 2014

Jak nie dasz rady to na wiosnę zrobisz ja myslałam,że to będzie tak raz dwa bo wiosną wertykulację robiliśmy a tu calusieńki dzień mi się zeszło napewno ponad 20 taczek wywiozłam i skąd to ustrojstwo się bierze
Deszczyk był? bo u mnie nadal susza.
Ewkakonewka 22:01, 14 paź 2014

Aneta1309 napisał(a)
Jak nie dasz rady to na wiosnę zrobisz ja myslałam,że to będzie tak raz dwa bo wiosną wertykulację robiliśmy a tu calusieńki dzień mi się zeszło napewno ponad 20 taczek wywiozłam i skąd to ustrojstwo się bierze
Deszczyk był? bo u mnie nadal susza.

Nie był , a mógłby, a wieje okropnie to jest nadzieja
20 taczek to faktycznie moc z Tobą była oj była
Aneta1309 22:05, 14 paź 2014

oj tak ledwo żywa do domu przyszłam na szczęście M wrócił z pracy i pomógł bo bym chyba po ciemku kończyła