Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jak więcej błędów nie popełnić......

Jak więcej błędów nie popełnić......

Filomena 14:05, 10 paź 2014

Aneta1309 napisał(a)
w przyszłym roku to ja bym chciała chociaż troszkę na leżaczek ale czy to się uda

Pierwszej wiosny i lata po przeprowadzce o swoim leżaku przypomniałam sobie 15 sierpnia - w Matki Bożej Królowej Polski, bo w takie święto to już naprawdę powinno się tylko wypoczywać. Ale Tobie Anetko nie życzę takiego orania, uczmy się równowagi w życiu

pa pa
BusyBee 16:34, 10 paź 2014

Aneta1309 napisał(a)
w przyszłym roku to ja bym chciała chociaż troszkę na leżaczek ale czy to się uda

Pewnie, że się uda ...jeśli tylko zechcesz... ty pracuś jesteś, ale z życia też trzeba coś mieć

Podoba mi się to przedpłocie...bardzo eleganckie plany....
...podziwiam, że jeszcze masz siłę i czas poza ogród wychodzić...
Ewkakonewka 17:38, 10 paź 2014

Ale poszłaaaś Leżaczek Ci się należy jak nic
Aneta1309 19:33, 10 paź 2014

Ewa ciekawe ile ja na tym leżaczku wytrzymam.......... a przepraszam dzisiaj całe południe z herbatką na tarasie spędziłam w taką pogodę grzechem było w domu siedzieć. Po tygodniu ciężkiej pracy wybaczyłam sobie to słodkie lenistwo
Aneta1309 19:39, 10 paź 2014

BusyBee napisał(a)

Pewnie, że się uda ...jeśli tylko zechcesz... ty pracuś jesteś, ale z życia też trzeba coś mieć

Podoba mi się to przedpłocie...bardzo eleganckie plany....
...podziwiam, że jeszcze masz siłę i czas poza ogród wychodzić...

Kasiu w dalszym ciągu na urlopie jestem M w pracy, dzieci w szkole a ja z łopatą chyba nic mnie tak nie odstresowuje jak robota w ogrodzie a że pogoda sę trafiła wymarzona to i na przedpłocie czasu starczyło zresztą trzeba było zrobić coś z roślinami które wykopałam szkoda było ich wyrzucać
BusyBee 10:15, 12 paź 2014

Zaglądam do Ciebie .....chłopaki śpią jeszcze?? z meczu pewnie późno wrócili, bo kawałek z Wawy do Was...ile się jedzie? my mamy do wawy 2 godziny jakoś....
Aneta1309 10:23, 12 paź 2014

Tak na spokojnie trzy godzinki z W-wy mamy nie budzę ich jeszcze niech odeśpią chłopaki
BusyBee 10:26, 12 paź 2014

Czyli spokój w domku i kawkę z O pijesz.....
Ewkakonewka 10:54, 12 paź 2014

Zadowoleni pewnie Macham ...pochmurnie, ale ciepło Chyba dzisiaj będzie podlane z góry
Aneta1309 11:33, 12 paź 2014

Towarzystwo wstało i jest mega szczęśliwe
U mnie dzisiaj nadal słonecznie i ciepełko ale deszcz by się przydał sporo roślin przesadziłam, latam z wodą i martwię się o teraz o nie.
Dwa dni leniuchowania miałam i jutro chyba będę trawnik wertykulować(jak pogoda pozwoli) no nie umiem posiedzieć dłużej w ogrodzie. Może to i dobrze że zima przyjdzie bo długo tak bym nie pociągneła