Cyba za wiele nie znajdziesz bo rabata już trzeci sezon jak rośnie a wyglada kiepsko i raczej nie pokazywałam jak chcesz mogę Ci zrobić dla porównania fotki hortek sadzonych trzy sezony temu i sadzonych w ubiegłym roku n arabacie bez brzóz róznica jest bardzo duża te z ubiegłego roku są dwa razy większe
Czyli będziesz uciekać z tych brzóz. Dobrze, że to piszesz, bo nie mam ochoty na kolejne drogie pomyłki A zdjęcia zrób - chętnie popatrzę jak to wygląda.
No powiem Ci że łanie oj ładnie Ogród masz taki uporządkowany aż podziwiam ja to zawsze nabałaganię roślinami a potem zmieniam hihihi przynajmniej się nie nudzę
Wczoraj byłam w Magicznych ogrodach jak mi się uda to dzisiaj wstawię zdjęcia u siebie
Pozdrawiam
Aniu pelargonie szczepiłam wiosną z zeszłorocznych sadzonek. W tym roku posadziłam z nimi stipę bo nasiałam jej dużo nie wierząc, że mi coś urośnie i..... urosło
Lawendy mi jeszcze trochę szkoda tyle bzyczków wkoło niej przez cały dzieńzresztą mam tam dwie odmiany jedna staruje wcześniej a duga dopiero teraz się rozkręca więc jeszcze chwilę muszę przetrzymać
Pozdrawam