Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jak więcej błędów nie popełnić......

Jak więcej błędów nie popełnić......

Aneta1309 21:48, 17 lip 2015

A teraz te, które rosną pod brzozami już trzeci sezon ( sorki za słabe zdjęcia pod słońce robione)

tutaj widać dokładniej, że im bliżej brzóz tym gorzej z roślinami wyraźnie widać że miskanty im dalej od brzóz tym ładniejsze limki też a od patrzenia na cisy po samymi brzozami serducho boli

Aneta1309 21:57, 17 lip 2015

I na koniec żeby się już nie dołować znowu...hortki

Aneta1309 22:03, 17 lip 2015

Betka napisał(a)
No powiem Ci że łanie oj ładnie Ogród masz taki uporządkowany aż podziwiam ja to zawsze nabałaganię roślinami a potem zmieniam hihihi przynajmniej się nie nudzę

Wczoraj byłam w Magicznych ogrodach jak mi się uda to dzisiaj wstawię zdjęcia u siebie
Pozdrawiam

A myślisz kochana,że ja nie zmieniam tak ze dwa lata wszystko przekopywałam zanim doszłam do tego jak mi się najbardziej podoba teraz też prawie każdą raatę bym przekopała szczerze dłużej się zastanawiam zanim coś posadzę bo mi kręgosłup szwankuje, czasem to nawet zbyt długo hihihi
Ewkakonewka 23:34, 17 lip 2015

Aneta1309 napisał(a)

Gdzie nie pójdę dzisiaj to fajnie z ławką
martaibartek 00:14, 18 lip 2015

Piękne hortensje. Zachwycające! Cały ogród wypielęgnowany, uporządkowany z wielką klasą. Jest co podziwiać. Gratuluję
Marga 08:43, 18 lip 2015

Niebieskie hortensje znowu szaleją Znowu nacieszyłam oczy zdjęciami pięknego ogrodu.
Anetko, podpowiedz mi proszę, czy trzeba czymś zasiliś 2 tyg temu posadzone hortensje? I kiedy? Masz ich tak dużo
Aneta1309 09:13, 18 lip 2015

Marga napisał(a)
Niebieskie hortensje znowu szaleją Znowu nacieszyłam oczy zdjęciami pięknego ogrodu.
Anetko, podpowiedz mi proszę, czy trzeba czymś zasiliś 2 tyg temu posadzone hortensje? I kiedy? Masz ich tak dużo

2 tygodnie po posadzeniu to chyba za wcześnie na zasilanie. Ja bym je zostawiła w tym roku a w przyszłym sezonie dałabym im papu

Oj, tam dużo jakieś 20 krzaczków tylko
Aneta1309 09:15, 18 lip 2015

martaibartek napisał(a)
Piękne hortensje. Zachwycające! Cały ogród wypielęgnowany, uporządkowany z wielką klasą. Jest co podziwiać. Gratuluję

dzięki bardzopozdrawiam
Aneta1309 09:17, 18 lip 2015

Ewkakonewka napisał(a)

Gdzie nie pójdę dzisiaj to fajnie z ławką

Ewciu tu gdzie ławka wzdłuż tuj będzie na wiosnę nowa rabata
BusyBee 09:18, 18 lip 2015

Aneta1309 napisał(a)

tutaj widać dokładniej, że im bliżej brzóz tym gorzej z roślinami wyraźnie widać że miskanty im dalej od brzóz tym ładniejsze limki też a od patrzenia na cisy po samymi brzozami serducho boli

Anetko masz rację- tu widać dokładnie chyba wyleczyałm się z tych brzóz, chociaż ta Twoja rabata bardzo piękna. Tylko kto ma czas ciagle to podlewać??

U mnie jedna hortensja rośnie pod starą youngii- codziennie pół wiadra wody musi dostać jak nie- to prawie leży. No i nigdy mi nie zakwitła- no ale to może przemarzanie- bo to jest ogrodowa.

Dziękuję za fotki
Buziaki