Trzmieliny bardzo łatwo się ukorzeniają. One prawie na każdym węźle mają korzonki przybyszowe lub gruczołki, z których one wyrastają. Tak więc powodzenie murowane
Obejrzałam, cudne wszystko , zakupy targowe fajowe boskie też na takie kwietniki poluję bo to mój Styl ...surfini współczuję nerwa bym miała mocnego... U mnie jeszcze pusto w donicach czasu brak więc tylko rankiem lub wieczorem skaczę po forum....
Grembosiu uzależniam się od spacerku po Twoim obejściu,jakbyś miała wrażenie że ktoś tam chodzi po ogrodzie a nie widziała go to się niemartw-to tylko ja
Nowe nabytki cudne! a z zakupami roslinnymi już tak jest,ja też już miałam parę takich wpadek,np.posłnek zamówiłam ze względu na różowy neonowy kolor i wyszedł biały!
Pozdrawiam serdecznie i myślę że z tych niechcianych kolorków i tak stworzysz coś pięknego!
Przecież Ty już masz piękne czosnki ..Przez ten upał u mnie zaczynają przekwitać
W piękne rzeczy ubrałaś swój ogród, tak jak Mała MI napisała jak od kompletu
Czasami niespodzianki kolorystyczne w zakupionych kwiatach wyrywają nas z naszych schematów...może polubisz fioletowe Grembosiu życzę pięknej niedzieli szczęśliwą Babcia pozdrawia równie szczęśliwa ...babcia